Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a nő mennyire...

Szerintetek ez a nő mennyire számít szépnek?

Figyelt kérdés
[link]
2020. jún. 5. 22:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi extra, teljesen átlagos. Viszont olyan bunkóságnak tartom az ilyet, ha valaki nem saját magáról kérdez (már pedig az ő stílusát elnézve nem gondolom, hogy itt gyakorin kérne véleményt magáról), hanem random magyar embereket linkel...minek? Irigyelsz tőle valamit vagy belőled unszimpátiát vált ki vagy szerinted gyönyörű és kíváncsi vagy, hányan gondolják még így? Vagy mire jó ez random embereket linkelni és kérni véleményt róluk?
2020. jún. 6. 11:02
 12/16 A kérdező kommentje:
11 Nem kötelező olyan kérdésekre válaszolni, ami téged nem érdekel. Elfogadom a véleményed, de nem értek veled egyet. Abban igazad van, hogy random emberekről kérdezni bunkóság. Én viszont nem egy random emberről kérdeztem, hanem egy sminkes-influencerről, akinek nyilvános az instagram profilja, nagy a követőtábora, szerepelt már tv-ben, újságban, reklámoz smink termékeket és a saját márkájú termékét is az arcával reklámozza. Miért lenne bunkóság beszélni vagy kérdezni egy influencerről, egy ismert emberről, egy közszereplőről, vagy akár egy hírességről? Nyilván aki nem akarja, hogy megemlítsék a nevét bárhol is, az nem is áll nyilvánosság elé. Mellesleg nem hátsószándékkal tettem fel a kérdést, nem irigykedem senkire, a linkelt hölgyet pedig én szépnek gondolom. Kíváncsi voltam mások véleményére is. Gondolom te sem írsz oda minden kérdés alá, hogy mekkora tuskó az, aki valamilyen szinten ismertebb emberről kérdést tesz fel.
2020. jún. 6. 11:51
 13/16 anonim ***** válasza:
50%
Ebben az esetben viszont elnézést, én automatikusan átgörgettem a követői számát, de még azt sem néztem mennyien kedvelik a képeit. Megnyitottam Instagramon és legörgettem néhány képére. Azt hittem, hogy ő egy olyan személy, aki ért a sminkeléshez, ezzel foglalkozik és kész, ennyi. 😁 Nem volt ismerős. Egy celeb, híresség, közszereplő, influencer - ahogy te is írtad - más kategória, de én tény, hogy ezen átgörgettem. 😁
2020. jún. 6. 12:09
 14/16 A kérdező kommentje:

13 Semmi gond:)

Persze, nem egy Brad Pittről van szó, akit mindenki ismer. Sejtettem, hogy ez a félreértés oka. Csak tisztázni akartam, mert szerintem sem illő privát embereket közszemlére tenni.

Legyen szép napod!

2020. jún. 6. 13:18
 15/16 anonim ***** válasza:
65%

Azt kérdezni szép-e személyeskedés, elvégre az arca az amit a gép dobott...ha influencer, ha nem.

Az általa gyártott tartalom viszont fair play, kb ugyan az mint megnézni egy éttermet a tripadvisoron.

A kettő tök más tészta.

2020. jún. 6. 16:40
 16/16 anonim válasza:
100%
Szép 8/10
2020. jún. 24. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!