Mi a véleményed a lány alakjáról?
Figyelt kérdés
A párom szerint pont jó, szerintem még kellene fogynom, és a barátnőm szerint is. Van, aki azt mondja gebe. Na, akkor milyen is? Ha akarjátok 10-es skálán lehet értékelni. Most 50 kg vagyok, akkor lehet +2kg, egy pár kg mindig inog rajtam, ami a csípőmre megy általában.
2010. júl. 30. 21:26
11/24 anonim válasza:
Tudom, hogy rossz ilyet hallani, de azért van rajtad mit fogni.Kis torna és eltűni, legalábbis remélem, bár én kínlódok, mert 37 kgot híztam terh.alatt.Futsz két kört és sztem jó lesz
12/24 A kérdező kommentje:
Én is mikor megcsináltam. :D Most milyen lett volna, ha csak egy fekete pötty? Csak rosszul sikerült, nem baj, még glóriám is van. :)
2010. júl. 30. 21:53
13/24 A kérdező kommentje:
na, ugye!!! Akkor nem csak más látja így! Nem, nem rossz hallani, mondta már más is.
2010. júl. 30. 21:54
14/24 anonim válasza:
Az első képen nagyon tetszel. A 2. valóban mintha több lenne rajtad ( a kiszínezett fejűn :). Ezek a képek nem egy időben készültek igaz ?HA az alakod olyan, mint az első kép, akkor szerintem nagyon jó. :)
15/24 anonim válasza:
tökletes alakod van, ne törődj senkivel
16/24 anonim válasza:
A másodikon a csípődön vagy egy picike (1-2kg) felesleg. Azon kívül nehogy fogyjál.
17/24 anonim válasza:
50kg vagy? :O nem inkább 60? :O
18/24 A kérdező kommentje:
Nem, nem egyszerre készültek a képek. :) Jól látod.
60???? Mikor elkezdtem fogyózni, mert KÖVÉR voltam, akkor voltam 60 kg. 10 kg-t fogytam. 60 kilónak látszik???
2010. júl. 30. 22:30
19/24 anonim válasza:
60 kilónak látszik e...ez hülyeség volt attól aki írta azt sem tudjuk hány centi vagy.én pl 175 és igen,inkább hatvan fele vagyok mint 50 és szerintem nagyon hasonló alakunk van.és a leirásodból is magamra ismerek..1-2 max három kilónál többet ha több van rajtad éppen,akkorsem kell leadnod sztem.
20/24 A kérdező kommentje:
165 cm vagyok. :)
2010. júl. 30. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!