Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen haj állna jól?milyen...

Summer2 kérdése:

Milyen haj állna jól?milyen hosszú ?

Figyelt kérdés
Középbarna derékig érő hajam van a végén szőke,a szemoldokom szinte fekete, a homlokom közepes magasságú, a fejem hosszúkás,a szám vastagabb. A hajam vekonyszálu kicsit lelapulós. Eddig nem mertem levágni a hajam mindig hosszú volt talán azért is mert féltem a változásról és hosszú mire visszanol.
2020. jún. 2. 13:35
 1/2 anonim ***** válasza:
21%

Nekem rettentően tetszenek az olyan hajú nők mint a Múmia 2-ben volt Anekszunamunnak.

Elől frufru oldalt meg hátúl vagy vállig érő, esetleg hosszabb.

Talán jó ötletet adtam...

F/43

2020. jún. 2. 13:53
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha vékony szálú és lapulós, akkor vágasd le. Nem kell rövidre. Pl. váll alá érőre. És legyen benne átmenet, attól jobban áll, nem lapul úgy le.

De vagy csomó frizura, ami csak ilyen hajból néz ki jó, és ilyen hajnál áll meg rendesen. Pl. állig érő bob szerű frizurák.

Szerintem nyugodtan kísérletezz. Én volt, hogy a derékig érő hajam tök rövidre vágattam le. Úgyis visszanő. Nem egy végleges döntés ez.

2020. jún. 2. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!