Lehet e komolyabb bajom?
Sziasztok!
Hallgattam a hiúságomra és mivel nagyon fehér illetve általánosgágban eléggé kipattogzott a combomon a bőr elmentem életemben először szoláriumba. Első alkalommal tök jó volt 6 perc álló gépbe. Ez volt múlt hét csütörtökön(május 28) pár nap alatt lett egy minimális színem. Mivel baromira nem értek ehhez megkérdeztem a szolist mikor lehet legközelebb jönni mert nem akartam, hogy baj legyen. Az a válasz jött a szaloban, hogy akár már 3 nap múlva jöhetek. Vártam máig(június 1)elmentem ma délelőtt 6 perc álló. Mostanra az egész felsőtestemen (válltól a karjaimon és combtól lefelé semmi) rák vörös. Nem fáj de meleg enyhén viszket. Gondolom lepirultam egy kicsit.
Azt nem értem, hogy a csaj direkt megkerdezte, hogy szeretnék e erősebb gépbe menni mondtam, hogy nem valószínű mert nem tudom szabad e mivel most vagyok itt másodszor. Elképzelhető, hogy erősebb gépet kaptam mégis és ezért égtem meg vagy esetleg túl korán mentem vagy a bőröm nem bírja. Esetleg valaki tapasztaltabb tud nekem tanácsot adni mi lehetett a baj. Az biztos, hogy egy darabig nem megyek de az is lehet, hogy soha többet. Nekem ennyit nem ér meg egy picit barnább kipattogzódás mentes bőr.
Nem kell leszólni aki nem tud érdemleges választ adni kérem lépjen tovább.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Szerintem lehetséges, hogy erősebb gépbe mentél (küldött), esetleg ugye abban, amibe másodjára mentél, nemrég cserélték a csöveket és így értelemszerűen erősebbek a csövek. Nem szakértő vagyok, tapasztalatból írom, hogy amikor én jártam egy helyre pár hónapig, felváltva 2 gépbe (a 2 gépben 1 hét elteltével cserélték a csöveket), akkor nekem ilyen gondom nem volt. És mivel mindkét alkalommal 6 percre mentél, így lehetséges, hogy erősebb gépben voltál tegnap. Szerintem, ha nem bírnád, akkor első alkalom után is jelentkezett volna valami "rendellenes". Az eltelt idővel szerintem semmi baj, 3 nap nem kevés.
Tegnap is állóban voltál egyébként vagy fekvőben? Krémet használtál mind a két alkalommal?
Nekem is ez volt az gondolatom, hogy erősebb viszont amíg bent voltam nem éreztem, hogy égetne.
Új szolizóként is okés ha 3 nap elteltével megyek?
Igen tegnap is állóban voltam.
Krémet egyáltalán nem használtam semelyik alkalommal sem. Maximum annyi, hogy nekem nagyon pirul az arcom minimális naptól is(de csak az arcom) és szoli után hazamentem és bekentem testapolóval.
Egyébként fejlemény történt. Kicsit piros a csípőm meg a derekam körül még de egyébként a mellkasom szinte teljesen bebarnult. Nem fáj nem húzódik nem is viszket. Nagyon megijedtem, hogy napokig ilyen lesz...
Én is jártam úgy kezdőként, hogy megpirultam, akkor a gépben én sem éreztem. :) Sőt, amikor leégtem még nagyon az elején, kezdőként, akkor sem éreztem a gépben, csak utána.
Igen. Lényegében 24 órának kell eltelnie 2 közt. Elméletileg...na most ezt én sem így tartottam be, általában heti 2×-szer jártam és 3 naponta, hétfő, csütörtök pont kijött, hogy tudtam menni a munka után.
Jujj, ezt a hibát ne kövesd el!! :( Krémet mindenképp használj! A szolis csajszitól is tudsz venni, vagy drogériákban. :) Mindenképp ajánlatos krémet használni, azzal az ilyeneket is elkerülheted!
Persze, ez be szokott barnulni másnapra általában. Szerintem délutánra, estére már semmi pirosság nem lesz! :)
Nagyon köszönöm a segítséget! Lehet nem adom akkor fel.
Esetleg tudnál drogériás krémet ajánlani nekem. Néztem a sun solar krémet(dm-ben), nem voltak túl jók a vélemények róla. Illetve ha veszek valamit akkor azt előtte kell bekenni vagy utána? Ma megyek például Müllerbe ott lehet e ilyet kapni?
Köszönöm :)
Én pont Sun solar-t használtam, Sun Solar Plus-t! :) Nekem az bevált, szerettem! Aztán amikor elfogyott a flakonos, akkor szoliban vásároltam mindig, mélybarnító krémet. :) Sajnos márkát, nevet nem tudok mondani! :( Chocolate Brown szoliba jártam, szerintem egységesen ugyanazokat a krémeket árulják ebben a hálózatban (véleményem szerint). A lényeg, hogy mindig mélybarnítós krémet vásároltam és nem is volt drága. :)
Előtte mindenképp! Megveszed a szolis csajszinál és a kabinban bekened vele magad mindenhol és mehetsz a gépbe. 😊
Hű, lehet későn válaszolok rá, de sajnos ebben nem tudtam volna segíteni. Vidéken élek, felénk nincs Müller, így nagyon ritkán járok oda, nem ismerem. :(
Visszatérve, az Australian Gold-ot sokan dicsérik, isteni illata tud lenni, én kis tasakos kiszerelésben használtam, a szoliban vettem, az is szuper volt, de a nagy flakonos verziója sajnos elég költséges! :(
Jó, mert tényleg jó és bevált, de elkéri az árát. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!