Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Sztetek megéri vateráról egy...

Sztetek megéri vateráról egy off white övet venni 10k. nwm kamu?

Figyelt kérdés
[link] itt a link hozzá
2020. máj. 28. 00:13
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
6 szavazat
 1/5 A kérdező kommentje:
véleményt is írjatok ne csak szavazzatok
2020. máj. 28. 00:13
 2/5 anonim válasza:
100%
Az eredeti off white öv 60-70 ezer forintba kerül.Az tuti kamu.Inkább az eredeti oldalról rendelj.
2020. máj. 28. 00:25
 3/5 A kérdező kommentje:
nincsen pénzem eredetire
2020. máj. 28. 00:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezesetben keress övet alsóbb árkategóriában!

A hamisítvány egyrészt rosszabb minőségű, másrészt nincs kellemetlenebb, mint amikor szakavatott szem rájön, hogy hamisítvány.

Harmadrészt pedig, úgysem tudsz megtéveszteni senkit, aki ismer, ugyanis abból, hogy milyen autóból szállsz ki/hol élsz azért körvonalazódik az anyagi helyzeted (vagyis a szüleidé, az Off-white márkából kiindulva tinédzser lehetsz).

2020. máj. 28. 07:38
 5/5 A kérdező kommentje:
16éves vagyok faterom már meghalt 8éve. anyám nem milliomos hogy 60ezretezk adjon nekem és ezért szerettem volna diákmelós pénzért venni egyet.
2020. máj. 28. 23:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!