Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Férfiként illő lenne arckrémek...

Férfiként illő lenne arckrémeket használnom?

Figyelt kérdés

Dezodoron és tusfürdőn kivul nem szoktam mást drogériai terméket használni.Ez ciki? Rá kellene magamat szoktatni az arckrémekre vagy ilyesmi?

Ti nők erről mit gondoltok?Mennyire adjon magára egy férfi?29F

2020. máj. 26. 19:12
 1/4 anonim válasza:
Az én párom sem használ, de egyáltalán nem zavarna ha használna. Ha szükséged van valamilyen krémre, akkor használj bátran. Ha nincs, akkor felesleges, ettől nem leszel igénytelen.
2020. máj. 26. 19:14
 2/4 anonim ***** válasza:
62%

Ha a bőröd igényli, miért ne tennéd?

Már van férfiaknak készített is.

Ha használsz nem leszel tőle piperkőc, ha nem használsz de kéne akkor lehetsz igénytelen.

Erre egy példa, a férjemnek kéne krém, amikor lekezelem, szépen javul az arca, de magától nem csinálja, így újra randa a bőre, hiába "tanulta meg mit kell csinálni". Ergo igénytelen, mert jól van az úgy, közben ott van a krém a polcon, csak ki kéne nyitni és egy picit felkenni, máris jobban nézne ki.

2020. máj. 26. 19:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem ''illene'' csak ajánlott, legalábbis szerintem.

A ránctalanítás esetében pl sokkal egyszerűbb a megelőzés (naptej, hidratálókrém, hámlasztás) és nem hiszem, hogy bárki is-nemre való tekintet nélkül-szívesen ráncosodik.

Meg elég sokszor látom, hogy borzasztóan elhanyagolt, száraz, megviselt, irritált stb. bőrrel mászkálnak a férfiak, ,,mert hát egy férfi nem kenegeti magát a sok xarral'' ami egy órási ostobaság. Az hogy a reklámipar nem a férfiakat tekinti egy adott termék célközönségének nem azt jelenti, hogy ne használhatnák, én is férfi tusfürdőt és borotvát használok mégse lettem férfias tőle. Páromon sem vélem felfedezni az elnőiesedés jeleit az arcradír/hidratáló/fényvédő használatától. Aki meg azt mondja, hogy egy férfi nőies lesz az arcápolástól az gondolom a tisztálkodás és higiénia egyéb területeiről is így vélekedik és nem mos fogat.

Szerintem igenis egy minimális arcápolási rutin mindenkinek jót tehet.

De persze nem kötelező, ha nem szeretnéd ne használd.

2020. máj. 27. 14:39
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kellene. Nem ciki. Vannak kimondottan férfi termékek is.

Rengeteg olyan osztálytársam volt aki tele volt pattanással, semmit nem kezdtek vele, mert "az buz1s lenne". Majd később tiszta heges lett az arcuk.

Ránctalanítókrémet, arcmaszkot, stb dolgokat sem ciki férfiként használni.

Az csak jó, ha ilyen téren is adsz magadra.

2020. máj. 27. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!