80/A-s kosárméret tényleg nagyon gáz?
A 80-as hát arra utal, hogy vastag vagy. Ebből nem lehet mondani semmi lényegesebbet. Vannak vékony emberek, akik genetikájuk miatt ilyen nagy tüdejűek, de lehet, hogy zsíros vagy. Szóval a skála teljes szélessége. Nincs ezzel semmi.
Az A kosár pedig teljesen normális. Valami van ott. Szülés után már B-s lesz, nyugi 🙂 Szóval ez férfi szempontból.egy teljesen átlagos adat. Van, és kész. Ennyi elég.
"En azt nem ertem, miert ciki egy olyan dolog, amirol az ember nem tehet..."
Szerintem ezen az oldalon marha kevesen fogják osztani a véleményedet :|
Egy 176 cm magas nőnek egyáltalán nem “vastag” a 80-as hát! Az egy teljesen átlagos méret, kb a 38-as, M-es ruháknak megfelelő.
Kérdező, teljesen normális a 80/A, nagyon sokan hordanak ekkora melltartót. Nem is értem, mi phaszt röhög ez eladó, egyrészt a föld alá süllyednék a főnöke helyében, hogy egy vevővel így beszélnek, másrészt a te helyedben simán beírnék a panaszkönyvbe, harmadrészt meg ő is inkább kérjen elnézést, hogy egy ilyen mindennapi mérettel nem tudnak szolgálni. Nem 65/AA-t vagy éppen K kosarút kértél, bár ha azt kellett volna, egy vevő képébe röhögni akkor is az arcátlanság netovábbja. Neki nem az a dolga, hogy kulturált kérdésre rihegés-röhögéssel válaszoljon, mindezt úgy mondom, hogy vendéglátós vagyok, naponta ezer tényleg hülye kéréssel/kérdéssel találkozom.
Emberekkel foglalkozó valaki nem engedheti meg magának a pofavágást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!