Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 80/A-s kosárméret tényleg...

80/A-s kosárméret tényleg nagyon gáz?

Figyelt kérdés
Ilyen melltartót kerestem és az eladó konkrétan az arcomba röhögött :((

2020. máj. 24. 19:12
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%

A 80-as hát arra utal, hogy vastag vagy. Ebből nem lehet mondani semmi lényegesebbet. Vannak vékony emberek, akik genetikájuk miatt ilyen nagy tüdejűek, de lehet, hogy zsíros vagy. Szóval a skála teljes szélessége. Nincs ezzel semmi.

Az A kosár pedig teljesen normális. Valami van ott. Szülés után már B-s lesz, nyugi 🙂 Szóval ez férfi szempontból.egy teljesen átlagos adat. Van, és kész. Ennyi elég.

2020. máj. 25. 13:40
 22/24 anonim ***** válasza:
85%

"En azt nem ertem, miert ciki egy olyan dolog, amirol az ember nem tehet..."

Szerintem ezen az oldalon marha kevesen fogják osztani a véleményedet :|

2020. máj. 25. 18:58
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Egy 176 cm magas nőnek egyáltalán nem “vastag” a 80-as hát! Az egy teljesen átlagos méret, kb a 38-as, M-es ruháknak megfelelő.

Kérdező, teljesen normális a 80/A, nagyon sokan hordanak ekkora melltartót. Nem is értem, mi phaszt röhög ez eladó, egyrészt a föld alá süllyednék a főnöke helyében, hogy egy vevővel így beszélnek, másrészt a te helyedben simán beírnék a panaszkönyvbe, harmadrészt meg ő is inkább kérjen elnézést, hogy egy ilyen mindennapi mérettel nem tudnak szolgálni. Nem 65/AA-t vagy éppen K kosarút kértél, bár ha azt kellett volna, egy vevő képébe röhögni akkor is az arcátlanság netovábbja. Neki nem az a dolga, hogy kulturált kérdésre rihegés-röhögéssel válaszoljon, mindezt úgy mondom, hogy vendéglátós vagyok, naponta ezer tényleg hülye kéréssel/kérdéssel találkozom.

Emberekkel foglalkozó valaki nem engedheti meg magának a pofavágást.

2020. máj. 26. 19:45
 24/24 anonim ***** válasza:
91%
neked van a legjobb melled a világon!
2020. nov. 19. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!