Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen érzés csúnya lánynak...

Milyen érzés csúnya lánynak lenni?

Figyelt kérdés
Arcra csúnya

2020. máj. 21. 20:04
 1/5 anonim ***** válasza:
96%

Sz@r.

Minden nap igyekszel minél kevesebbszer tükörbe nézni, és fogmosásnál elkap az undor magadtól.

Mindent elkövetsz, hogy ez megváltozzon, a plasztikán is gondolkodsz, pedig a környezeted elítéli, és neked mások visszajelzése is fontos - hisz magadtól pozitívat nem kapsz.

Elgondolkodol az öngyilkosságon, mert nem bírsz ilyen testben élni, nem érzed magad önazonosnak.

Aztán végül kapsz egy párt. Egy társat. Akinek a szemében te vagy a leggyönyörűbb nő. És elkezded elfogadni magad. Majd rájössz, hogy nem vagy csúnya, a szuicid gondolatok kamasz drámának tűnnek a jövőből, és a napi undort felváltja az új szemléletmódod.

De ehhez neked is tenni kell. Én felnőttként vágtam bele a fogszabályzásba, sokat javított az arcomon kinézetén is (micronathiám volt). Tenned kell a bőrödért is, akár kezeltesd magad, akár termékekbe fektess pénzt. Muszáj a testeddel is megbarátkozz, nem csak a fejeddel. Valamint kell a környezet. Mérgező, kritizáló barátoktól meg kell válni.

2020. máj. 21. 20:12
 2/5 anonim ***** válasza:
42%
Nem tudom :D
2020. máj. 23. 22:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Szar
2020. máj. 24. 08:15
 4/5 anonim ***** válasza:
62%
Néha jó, mert így tuti nem egy témám lesz vagyis az, hogy felszedjen...
2020. máj. 25. 22:23
 5/5 anonim válasza:
Jó érzés
jan. 26. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!