Miért nem köt meg a zselé?
Fixalod utána?
Elég ideig kotteted?
Én műkörmös vagyok, abszolút az utolsó válaszolóval értek egyet! Tapasztalatból mondom erre a szakmára: előfordulhat, hogy olcsó húsnak híg a leve...
Nekem is van 1-2 gél lakkom ebayről, amiknek semmi baja, de ennyi, viszont fogtam már ki gagyi márka zseléjét, pedig az nem a kínai kategória, márkanevet inkább nem írnék és vicc, hogy a zselét drágábban vettem amúgy meg, mintha Crystalosat vettem volna! És személyesen viszonteladónál vettem, állaga, minden szupernek tűnt, sajnos használhatatlan volt.
A köröm előkészítése után használj előkészítő folyadékokat (nail prep, primer), majd próbálj ki valami alapot, base gel vagy compact base gel vékonyan. Ha azok nem kötnek meg és fixálás után is gumis marad, ott egyértelműen a lámpa a "bűnös". Ha azok megkötöttek, akkor mehet egy vékony réteg alap (jó minőségű zseléből), arra kötés után a második réteg, amivel kialakítod a C ívet.
Szerintem ez egy olyan szakma, ahol érdemes a tapasztaltakra hallgatni és nem érdemes kísérletezni nevenincs cuccokkal, hiszen hidd el anyagilag többe fog fájni, mintha normális minőségűvel kezdenél (ahogy te is írtad, vettél már másik lámpát, másik zselét). :)
Nem állítom, hogy a kínai, az olcsó vagy a koppintott dolgokból nincs jó, hiszen mint írtam, nekem is van ebayről, mert régebben onnan rendelt ajándékba egy ismerősöm, de azt bátran merem állítani, hogy aki berendeli külföldi oldalakról, esetleg más magyar, de előreutalásos oldalról, ahol amúgy ugyanúgy kínából küldik, azok kitudja mennyi ideje álltak valahol, kitudja milyen anyagokat tartalmaznak és mi van bennük. Vagy esetleg tényleg műköröm alapanyagok, nem csak valami utánzatok, amikből ezt meg azt kihagytak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!