Ha 16 évig hordtam fülbevalót, és most kiveszem, lehetséges hogy még beforr a fülem? Vagy mit lehet csinálni hogy beforrjon?
Lehetséges, de valószínüleg pici nyoma marad.
Én 15 év után egy renoválás elött letettem a fülbevalómat egy dobozba, és ahhoz a szekrényhez nem fértem hozzá a renoválás végéig - jó két hét -, utána alig tudtam visszatenni, annyira összement a lyuk
13/14 évesen lövettem ki a fülem, szerintem max egy évig hordtam a fülbevalót. Utána kivettem, és azóta (5-6 éve) nem tettem vissza. Valószínűleg beforrt, de már abban az egy éves fülbevaló múltamban is sokszor kellett mozgassam, ha kivettem akkor iszonyú fájdalmas volt visszatenni stb.
Most elölről látszik csak a nyoma, de nem feltűnő. Hátul nem is látszik semmi, vagy pedig nagyon közel kell lenni és nagyon megfigyelni.
Ha születésed óta megvan, és mindig hordtál, akkor nem valószínű, hogy végleg be fog forrni. Korábban vagy két évig én sem nagyon hordtam fülbevalót, és ugyanúgy megmaradt, mint előtte.
Személyes véleményemből adódó kérdésem pedig, hogy miért kell, hogy mindenképpen beforrjon? Nem fogsz éjjel-nappal kung-fuzni, suliba, buliba simán jól jöhet egy-egy pár szép fülbevaló, valamint felnőttként is, ha a hétköznapokban nem is, de egy-egy eseményre is jól mutat. Egyszerűen kiveszed aznapra, mikor edzésre mész. Vagy edzés előtt. Egy-egy pici beszúrós fülbevaló nem sok helyet foglal a táskádban sem... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!