Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Most akkor hogy van ez a...

Most akkor hogy van ez a melltartó méret?

Figyelt kérdés
Netről rendelnék. Néztem kalkulátor. A szerint C kosár kéne. Viszont van E kosarasom és az kicsi. Most akkor?
2020. máj. 14. 07:41
 1/7 anonim ***** válasza:
15%

A google kb. elso talalata a 'melltarto kosarmeret' szavakra: [link]

Pedig meg no sem vagyok...

2020. máj. 14. 08:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fogyatékos. Ugyan ilyennel néztem és ugyan úgy ezzel is C. De akkor is kicsi rám az E ha 100 kalkulátor írja hogy C
2020. máj. 14. 08:29
 3/7 anonim ***** válasza:
98%

Nem mindegy a körméret sem, ha nagyon szűk körméretet választasz, kell a nagyobb kosár.

Pl a 80C és a 85B nagyjából egy méret, csak másképp formál.

Viszont ha tudod, hogy E kosarasokat hordasz és azok a jók, akkor miért szenvedsz kalkulátorral? Rendeld meg azt a méretet, amiről tudod, hogy jó, és kész.

2020. máj. 14. 09:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Sose rendeltem még interneten ruhát. Szeretem felpróbálni, megnézni. Kicsit így félek hogy nem lesz jó. De megnéztem és vissza lehet küldeni. Remélem azért jó lesz
2020. máj. 14. 09:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Olyat rendelj, amilyet általában szoktál hordani. Ne a kalkulátor alapján.

De fazontól, márkától is függ, hogy mekkora kell. Lehetnek kisebb eltérések.

De ha tudod, hogy neked E-s kosár kell, akkor azt vegyél.

Nekem kalkulátorral mindig kisebb ruhák kellenek, mint valójában. Vékony vagyok, de nagyon magas, ezt a kalkulátor nem veszi figyelembe.

2020. máj. 14. 09:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ne melltartóval kezdd a rendelést :D

A szám a körméretet jelöli (70,80 etc) a betű a kosárméret. A kalkulátorokban ne bízz szerintem :D

2020. máj. 15. 12:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Ezt is csak muszájból rendelem. Az egész városban nem kapni a méretem. 😅
2020. máj. 15. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!