Ha 15 nap alatt 53 percet voltam 3 különböző szoláriumban normális ha alig barnulok? Nem használtam krémet még. Napon nyáron barna szoktam lenni.
Hát szerintem kicsi annak az esélye, hogy olyan helyeket fogtál ki, hogy mindhárom helyen gyenge lett volna a cső a gépben, valószínűtlennek tartom, hogy ez lenne az oka.
De nem normális, az biztos. :/ Főleg, hogy napon barnulsz.
Én sosem jártam így, mindig fokozatosan kezdtem, 3 perc, 6 perc, a max 9 perc nálam, mert barnulok így is. Egyébként más is észreveszi, hogy nem barnulsz, nem csak te látod így magadon?
Én is ugyanezzel küzdök....szerintem igenis szar szolikat fogtál ki, ahogy én is.
Nekem volt egy jól bevált helyem, de az bezárt, ott heti 2x12 perctől szép, egészséges színem volt - mióta új hely keresésben vagyok, volt olyan hely, ahol 21 percet voltam bent - de semmi.
Szóval, mivel én nem változtam meg egyik napról a másikra - szinte biztos, hogy a szolik szarok.
Szerintem sajnos, Te is így vagy vele.
Pedig szedek béta karotint is (béta-szolár kapszula"szolivitamin"), de semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!