Milyen szépséghibák vannak amik kapcsolat szempontjából kiabranditóak?
Hirtelen nem is tudtam ilyet írni, a sárga fog jutott eszembe, de az igénytelenség nem szépséghiba. Ha ápolt vagy akkor semmi gond.
A szemölcsöt meg le lehet szedetni.
Amikor könnyebb átugrani mint megkerülni (és az ehhez gyakran társuló általában messziről érezhető bűz). Ha olyan fogai vannak, hogy kiharapja a pókot a sarokból.
Bár az nem "szépséghiba" de ha félig kilóg a segge a nadrágból. Szintén nem szépséghiba de nálam a dohányzás kizáró ok. Szintén kizáró ok ha a haverokkal/barátnőkkel/barátokkal heti legalább 1x úgy berúg, hogy talicskán kell haza tolni.
Hirtelen amikor megláttam két dolog jutott eszembe:
Az, hogyha mondjuk gyantázni akarom a lábam, és két-három hétig szőrösödik (mert ugye növeszteni kell), akkor is a párom csak viccelődni szokott, hogy "milyen igénytelen vagyok" :D no, tudja az okát, miért olyan a lábam mint egy kaktusz, azért szereti simogatni így is.
Másik dolog ami eszembe jutott, az a partiszemöldök. Minden héten kitépkedem neki, de amúgy ha nem engedné akkor se dobnám ki - zavaró tényező számomra, de nem vészes. Minden esetre örülök, hogy kiszedhetem :D
Az általad felsorolt dolgok közül szerintem semmelyik se zavar kifejezetten.
Anyajegy abszolút nem zavar - nekem például a szájamon van (hehe, ez a szexepilem) és soha senkinek nem szokott feltűnni, máson se irritál. Nagy fül, orr nem igazán. Inkább az elálló fülek zavarnak, de az orr nem. Karikás szemem van, és a páromnak is - ez genetika, nem zavaró. A zsíros haj nagyon bosszantó, eszembe nem jutna zsíros hajú csávóval randizni. Csámpás, vagy O láb szintén nem zavaró nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!