Gusztustalan ennek a nonek a teste? A 2. verzio.
2020. máj. 8. 10:17
2/14 anonim válasza:
Kinek mi a gusztustalan. Számomra egyik sem gusztustalan azzal együtt, hogy a bal szélső nem tetszik. A középső számomra vonzó, még ha kicsit sok is.
3/14 anonim válasza:
Nekem is ilyen testem van, de soha nem volt még rá panaszom.
4/14 anonim válasza:
Háromas válaszoló vagyok,tudom hogy ki vagy kérdező! :)
5/14 anonim válasza:
Akinek ez az alak gusztustalan, annak valami baja van.. súlyos testképzavar.
7/14 anonim válasza:
Szerintem a bal szélsőnek vannak a legcsábítóbb combjai.
8/14 Sunshinedoll válasza:
Hát azért a gusztustalantól nagyon messzire van. Nem is láttam még kifejezetten gusztustalan emberi testet.
9/14 anonim válasza:
Jó a beállás, jók a fények. Az biztos, hogy nem gusztustalan. De valószínűleg még lehet jobb, ha szeretnél dolgozni rajta.
Szóval nem, nem a tested az önbizalomhiányod oka. Azt csak a gondolkodásmódod okozta. Önfejlesztés!
10/14 anonim válasza:
Ugyanaz a csaj mint három, csak más beállítással. Az elsőn teljesen szemből, és ahogy fordul el egyre vékonyabbnak látszik 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!