Van itt olyan aki festett magának szeplőt hennával?
Figyelt kérdés
Milyen fajtát és színűt használtál pontosan? Mert ahogy néztem, kissé drága az igazi henna, nem akarok félrenyúlni ezzel, vagy hogy túl sötét legyen a szín stb2020. máj. 3. 18:31
1/1 anonim válasza:
Ha nem vagy szeplős, lehet nem is állna jól, a bőrszínedhez stb
A színt is nagyon nehéz lehet eltalálni, főleg ha nem akarod hogy nagyon természetellenes legyen.
Ha mindenképpen szeplőt akarsz, szerintem egy kozmetikust vagy nem tudom kit kéne megkérni erre. Én egyedül nem vágnék bele szerintem.
Amúgy vegyél rendes hennát lehetőleg, mert az olcsóbbakban minden szar van, simán lehet tőle allergiás reakciód, meg ugye a szín se garantált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!