Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért "nem" bírom leborotválni...

Miért "nem" bírom leborotválni az állam?

Figyelt kérdés

Nem szeretek szőrös lenni, nem is nagyon szőrösödik az arcom, de most a karantén alatt nem borotválkoztam, de már idegesített ezért most leszedtem.

2 éve borotválkozok, egy elég drága elektromos borotvát használok. (1.) Ez idő alatt észre vettem, hogy amikor az állam borotválom akkor kb rosszul leszek, elkezdek émelyegni. (2.) De nem akarom azt a részt úgy hagyni ezért leborotválom azt is, de akármeddig csinálom nem jön ki rendesen a szőr úgy mint az arcom többi részén. Mindig marad ott egy kicsi.

2020. máj. 1. 17:29
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha attól a fejmozdulattól, ahogy az álladat borotválod rosszul leszel, az nagyon komoly, életveszélyes betegségeket is jelezhet akár. Nyaki érszűkület, vagy pajzsmirigy-betegség, belsőfül betegségebis okozhat ilyesmit, de valami oka biztosan van, nem normális dolog. Szóval ezt a részét nem szabad annyiban hagynod, főként, hogyha ilyen fiatalon már jelentkezik. Vizsgáltasd ki magadat!

A villanyborotva teljesen mindegy, hogy olcsó, vagy drága, sosem borotvál úgy, mint a hagyományos. Ha nem borotválkozol vele napi rendszerességgel, a hosszabb, megerősödött szőrszálakat már nem vágja simára. Azt tudod vele csinálni, hogy először csak nagyjából szeded le, aztán a megmaradt borosztát újra letisztázod.

Amúgy fiatalon én is villanyborotvával kezdtem, e egy-két év után áttértem a hagyományos módszerre, éppen hasonló tapasztalatok miatt.

2020. máj. 1. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!