Szoláriumba menő menni? A barnabőrtől magabìztossabb leszel ki van ìrva szoliba tehát menőbb lehetsz?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 28. 19:37
2/4 anonim válasza:
Miért lenne menő? 15 évvel ezelőtt sokat jártam, természetellenesen barna voltam ahhoz képest, hogy a természetes bőrszínem igencsak fehér. Utólag visszanézve tök gáz. Most kb. másfél éve újra járok, de csak módjával. Van egy enyhébb barna színem, amivel határozottan egészségesebben nézek ki, mint az egyébként bolti zsír bőrömmel. Ennyi. Aki szerint ez a "menő", az még az életében nem csinált menő dolgot.
3/4 anonim válasza:
Hát én szeretek fehér lenni, de akinek a barna a "menő" az ő dolga
4/4 anonim válasza:
Nem érdekel, ki szerint menő vagy nem, nekem a kedvenc hobbym lett. Annyira imádom, amikor pucéran befekszem és felragyognak a csövek :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!