Az ínyfék piercingem miért jön egyre lejjebb?
Három dolog történhet itt.
1) a piercing migrál. Ez ellen annyit lehet tenni, hogy könnyebb, kisebb ékszert teszel bele, és figyelsz, hogy ne játsz vele. Egy idő után az ínyfék szélére fog migrálni, és ekkor ki kell venni, különben könnyen kiszakadhat. Ezután megpróbálhatod újra szúratni, ha szeretnéd.
2) az ékszer kilökődik, "rejects". Ez ellen azt lehet tenni, hogy titán vagy arany ékszert teszel be, de ez sem garancia, hogy nem fog tovább vándorolni.
3) Nem valószínű, de lehetséges, hogy a kezdeti duzzanat csak mostanra ment le, és ezért változott a piercing helyzete. Ez esetben nem fog tovább mozogni az ékszer.
Kilöki a test,nekem titán septumom van és helixem,nem volt vele baj és gyorsabban is gyógyult,mint egy orvosi fémmel.
Ha a bőr alatt látod az ékszert,mert annyira kint van,akkor szerintem vedd ki és szúrasd újra,nem vagyok piercer,de érdemes lenne megkérdezni egy hivatásost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!