Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen színre festessem a hajam?

Milyen színre festessem a hajam?

Figyelt kérdés

Most sötétszőke-világosbarna, az a tipikus seszínű. Nagyon világos bőröm és zöldes-szürkés szemem van. Van pár szeplőm az orromnál.

Szerintetek szőke, sötétebb barna, vagy burgundi vörös legyen?

[link]

[link]

[link]

A barna tetszik legjobban, de attól félek, hogy sápasztana, mert fehér a bőröm:s

azt még hozzátenném, hogy vékonyszálu a hajam, de az nem opció, hogy nem festetem mert nagyon szürke kisegér külsőm van.

2020. ápr. 20. 12:33
 1/4 anonim ***** válasza:
48%
Mutasd azt a szürke kisegeret :D
2020. ápr. 20. 12:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Szőke.
2020. ápr. 20. 13:12
 3/4 anonim ***** válasza:
91%

Ezek közül nekem a második tetszik csak, de nehéz megmondani úgy, hogy nem láttalak, lehet, hogy neked pont a világosabb haj állna jól.

Egyébként nem feltétlenül állna rosszul a sötétebb haj sem - nekem is nagyon fehér a bőröm, a természetes hajszínem meg sötétebb barna. Egyszer volt szőke, azzal sokkal rosszabbul néztem ki.

2020. ápr. 20. 13:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem kék szemem van és nagyon világos bőröm, nyáron tiszta szeplő az arcom. A szőke is jól állt, de a legjobb a barna, még így is, hogy hófehérke vagyok. Nem mindegy, hogy meleg vagy hideg tónusú a bőröd és hogy ehhez meleg vagy hideg tónusú hajszínt választasz. Amikor elmentem fodrászhoz, hogy varázsoljon át rézvöröses szőkéből sötétbarnára, akkor próbált ijesztegetni, hogy nagyon nagy váltás lesz és nem lesz jó a bőrömhöz, de megmondtam neki, hogy pár éve eljátszottam pont ugyanezt, jó lesz ez.. Kiválasztott egy árnyalatot, ami szerinte megy a bőröm tónusához és végeredményen még ő is meglepődött, azt mondta, hogy nem gondolta volna, hogy a barna ennyivel jobban fog állni :)

Szerintem csinálj magadról szemből egy képet és játszadozz a photoshoppal vagy vannak asszem ilyen programok a neten is.

2020. ápr. 20. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!