Kézszőrelenítés ajánlott?
Figyelt kérdés
Kezemt szeretném kigyantázni, ha elkezdem meg fog erősödni a szőr, vagy gyengülni fog?2020. ápr. 19. 22:17
1/7 anonim válasza:
Én a lábamról tudok nyilatkozni... azt nem vettem észre, hogy erősödött volna, sőt, mintha némelyik el is vékonyodott, és kicsit megritkult.
2/7 anonim válasza:
Ha zavar a kezeden a szőr, akkor nyugodtan gyantázhatod.
Nem fog megerősödni! Semmilyen szőrtelenítési eszköz nem okoz szőr erősödést, ez tévhit!
3/7 anonim válasza:
Nekem már gyerekkorban is gyantázták, mert sajnos eléggé szőrös volt és táncfellépések előtt mindig leszedte anya, karról és lábról is. Nem erősödött, de nem is gyengült. Annyi, hogy nem egyszerre nő vissza, így kevesebbnek látszik.
4/7 anonim válasza:
Nyugodtan gyantázd le ha zavar. Semmi baj nem származik belőle. A bolti hideggyanta csíkkal a legegyszerűbb.
5/7 A kérdező kommentje:
Esetleg epilátorral vannak tapasztalaitok?
2020. ápr. 20. 16:49
7/7 anonim válasza:
Az én epilátorom nem alkalmas az olyan kis vékony szőrszálak kiszedésére, amik a karomon vannak. Még néha a lábamon lévőt is beleszakítja, a kezeden lévők szerintem nem elég erősek ehhez. Ha nagyon szeretnéd kiszedni őket, akkor inkább gyanta/hideggyanta/cukorgyanta stb. lenne jó rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!