Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ezeknek a lányoknak tényleg...

Ezeknek a lányoknak tényleg ennyire nincs önkritikájuk? (KÉP)

Figyelt kérdés

Nem arról van szó, hogy nem csinosak a maguk nemében, de azért, hogy modellek akarnak lenni... Ti nem furcsálljátok?

[link]

[link] (nem is értem, hogy 31 évesen hogy szeretne a modellvilágban érvényesülni)

[link]

[link] (rá az arca alapján azt mondanám, hogy 2 éve férfi volt...)

[link]

2010. júl. 27. 17:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
azért annyira nem csúnyák. ez nem világszínvonal...
2010. júl. 27. 18:49
 12/19 anonim ***** válasza:
70%
nagyon nyomorekok. sajnos magyarorszagon az emberek nem veszik eszre magukat, annyi csicska akar betorni a film-, zenei- vagy divatiparba, hogy az mar faj.
2010. júl. 27. 18:54
 13/19 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok egy szépség, meg se modell meg semmi. De hidd el, ezek még szépek azokhoz képest akik jelentkeznek!! És nem igaz, hogy a csúnyáknak van önbizalmuk.. nekem sincs :S
2010. júl. 27. 18:57
 14/19 anonim ***** válasza:

Valószínűleg azért,mert te nem vagy csúnya,csak annak gondolod magad.

Akik azt mondják magukra,hogy csúnyák,többnyire szépek,csak vagy nem akarják meglátni vagy némi apró változtatást igényelnének haj,smink vagy öltözködés terén.

2010. júl. 27. 19:04
 15/19 anonim ***** válasza:
A pasifejű a legjobb testű nő, az első szerintem úgy néz ki mint Hajdúné Sarka Kata. Az öreg nénike elég gáz, kicsit sokat nyom. A többi úgy ahogy elmegy, bár az utolsó az nagyon ribisnek tűnik nekem.
2010. júl. 27. 21:21
 16/19 A kérdező kommentje:

Egyébként a férfiarcúnak meg vannak a mellei csináltatva szépen. Ezt nézzétek: [link] (nincs mell)

[link] (van mell)

2010. júl. 27. 22:35
 17/19 anonim ***** válasza:
Elsőt sunáznám
2010. júl. 28. 01:23
 18/19 anonim ***** válasza:
Hát nekem nem hozza be a képeket, sry.
2010. júl. 28. 12:46
 19/19 anonim ***** válasza:
Csodálkozom, hogy nem vagyok a listában.... Pedig Mv-n fent vagyok xD
2012. ápr. 28. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!