Hát középig érő, természetes szőke hajból barnát szeretnék. Hogyan? 18/l
Drágállom a fodrászért kiadott pénzt, a vírus miatt amúgy sem akarnék most menni, ahogy láttam, maga a folyamat egyszerű, én mégis félek, hogy elc*eszek valamit, kihagyom rész... eket, és a végeredmény borzalmas lesz. Soha nem volt festve a hajam, vasalva is csak kétszer, azt se én akartam.
Mit kell tudni a hajfestésről? Oké, google a barátom, meg vannak videók, néztem is, de én emberi kommunikációval szeretném megkérdezni, ki mit tanácsol.
Ha normális végeredményt akarsz, akkor fodrászkellékesben vegyél festéket, ne drogériában. A drogériás festékek sokszor nem a várt eredményt hozzák.
Az is fontos, hogy 2 dobozzal vegyél, így biztosan elég lesz a teljes hajhosszra.
Először a hajtöveket kell befesteni, majd utána a haj teljes hosszát. Kérj egy barátnőt, hogy segítsen.
A technikát megtalálod a youtubeon. Pl Brad Mondo elég jól bemutatja.
Sajnos, nincs olyan, aki bevállalná. Nincsenek barátnőim... középiskola kezdete után az egyiknek más baráti köre lett, a másikkal én szakítottam meg a kapcsolatot nemrég, mert nem lehet számítani rá és a szavára.
Második: Köszönöm, elmegyek megnézni, mi van abban a kellékboltban, amit ismerek.
DE kár elrontanod és ezzel tönkre teszed valamennyire a hajd is.
Az egyik legszebb hajszín a szőke, ezt kellene rendbe tenni szépen esetleg levágni és formát adni neki.
Ne tedd!
Szőkén ilyen hosszú hajjal nagyon szép vonzó nő lehetsz.
F
Ha csak kipróbálni akarod, akkor ezzel kezdj.
Ez egy hajszínező balzsam. Száraz hajra kell kenni, majd 20-30 perc múlva lemosni. Pár hét alatt kikpoik, ha mégsem tetszene, és a hajadat sem bántja.
Mindenesetre ezt külön öröm volt számomra olvasni, hogy nem élsz társasági életet és nincs káros szenvedélyed.
Ritka az ilyen kifinomult gondolkodású ember ennyire fiatalon.
A 6-os versenyző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!