Szerintetek ő szép nő?
2020. ápr. 10. 00:13
11/30 anonim válasza:
"erdekes pedig a ferfiak tobbsege az ilyen noket szereti"
Érdekes helyekre járhatsz, kérdező.
12/30 anonim válasza:
A férfiak többsége a Palvin Barbi-félét szereti. Ez a nő szó szerint egy TÁKOLMÁNY! Mint egy transzi.
14/30 Deák Dominik 2020 válasza:
Szép és nőiesn, de túl sok a smink és a plasztika. Hogy nézett ki régen?
16/30 anonim válasza:
A kérdésedben szereplő képnél konkrétan megijedtem... szép nőre számítottam, nem egy ilyen 'lényre'. Undorítóan néz ki, én futva menekülnék előle.
17/30 anonim válasza:
Nem szép!
Olyan mint egy plasztik baba, nem természetes.
18/30 anonim válasza:
Ezek a nők szerintem csak instán néznek ki jól (rengeteg retussal). Már akinek ilyen az ízlése.
Ha a való életben, fényes nappal találkozik egy ilyennel az ember, akkor azért az elég rémísztő látvány: természetellenes vonások, rengeteg smink ami képen annyira nem vészes, de az életben inkább nevetséges hatást kelt.
19/30 anonim válasza:
A mai napra elment a kedvem a nőktöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!