Szerinted Kate Moss szép?
Figyelt kérdés
2010. júl. 26. 21:49
11/18 anonim válasza:
Szerintem is nagyon csúnya:S:S
Sose értettem, mit sztárolnak rajta annyira, a teste még a modellekéhez képest is botsáska, a feje meg...sikítva menekülnék, ha éjjel összefutnánk:D
12/18 anonim válasza:
sztem sminkel meg ezekkel elviselhető de nem szép
smink nélkül meg fölözi Sikolyt :)
13/18 A kérdező kommentje:
igen:D csak azért modell mert karakteres, (azaz ronda) az arca.xd
2010. júl. 27. 19:30
14/18 anonim válasza:
A karakteres nagyon nem azt jelenti hogy ronda! Ő nagyon is ronda,de a 2 nem ugyanaz!
15/18 A kérdező kommentje:
úgy értem hogy az ő esetében a karakteresmajdnemhogy egyenlő a rondával.xd
2010. júl. 28. 17:00
16/18 anonim válasza:
Nem néz ki jól szerintem,de néhány ismerősömnek viszont bejön.Tehát a vélemények azok nagyon eltérőek.
17/18 anonim válasza:
Szép vagy sem, mégis többen ismerik, és többet ért el, mint bármelyik kedves válaszolgató fog valaha is. Amúgy ő sokkal több, mint szép. Különleges, egyedi, sikeres, és egy igazi ikon. A sajátos különcségével tarolt a modellvilágban, ahol egyáltalán nem azokat a lányokat keresik, akik 'szépek'. Mert sokan arra mondják, hogy szép, aki egyáltalán nem tűnik ki a többi közül, és egyszerűen csak átlagos arca van, esetleg egy aranyos mosolya. Szerintem inkább legyen valakinek karakteres arca, legyen egyedi, minthogy 'tömegesen szép'. És most jöhet, hogy mindenki különleges a magamódján, de ez nem nagyon igaz. Kate minden, csak átlagos nem, és ezért lett ikon!
18/18 anonim válasza:
változó, kinek mi a szép. nekem tetszik kate moss is. smink nélkül, fáradt fejjel, zsíros hajjal, esetleg egy egész éjszakás buli után én sem vagyok szép, mint ahogy kate sem ezeken a képeken...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!