Nektek milyen test alkat jön be? Milyen az ideális?
Nem tudom hogy vagytok vele engem pl taszitanak a fiús lányok. Ha valaki a lányokat szereti akkor miért fiús?🤷 remélem nem sertem meg a fiús lányokat🤫
Nekem a gyengém azok a lányok akikről nem mondanám meg hogy szeretik a lányokat vagy lányokat is:) 😍
20/L😽
Szia!
Egyetértek veled.🙂 oszinten eddig egy lannyal ismerkedtem szemelyesen, de aztan nagyon hamar megmutatkozott a valodi, még eleg eretlen éne. Azota senki. Pedig biztos van valaki korulottem. De ez manapsag eleg nagy elvaras, hogy legalabb ertelmes legyen az illeto. Nehez tema ez nalam. Na de a kulsorol.. nekem is a noies lanyok tetszenek😊 de a belso a legfontosabb.🙂
Igazából a tomboyos lányokból is van, akikért megőrülök és a nőiesekből is, az alacsony/magas lányokat is szeretem, a rövid-hosszú hajúakat is. Ami nagyon mérlegel nálam, az az aranyos arc.Alkatból, a sportos, az se baj, ha van fogni rajta kicsit. Szóval vékony vagy kicsit ducibb alkatúakból is van, aki tetszik.(mondom ezt úgy, hogy még sose volt barátnőm, eléggé shy vagyok:/)
De igazából az arca és ruházat-stílusa ami legelőször megfog egy lányban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!