Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A gél lakkot házilag le tudom...

A gél lakkot házilag le tudom szedni?

Figyelt kérdés
Gondolomnem vagyok egyedül azzal,hogy a körmösöm bezárt. Megkeresem,de szerintem nem vállalja a leszedést. Olvastam,hogy körömlakklemosós / vatta+alufólia tekercselés/ áztatással leoldható. Próbáltátok már? Esetleg szakember tud tanácsot adni?
2020. márc. 28. 14:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Mennyi ideje van fent, hogy nem jön le magától? Amúgy 2 hétig bírják max, de ha simán beaztottad egy fél óráig és úgy kezded el felfeszegetni akkor lejon. Én is mindig így csináltam.
2020. márc. 29. 22:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Lassan 4 hete,ilyenkor szoktuk cserélni. Köszönöm a tanácsot,de nem mozdul,pedig nagytakarítok,vízben van rendesen! De talán leszedi a körmösöm. Ha mégsem,krresek vkit,vannak úgy látom akik dolgoznak.
2020. márc. 31. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!