Saját magamnak meg tudom csinálni a gél lakkot?
Ha semmi fogalmad nincs róla, hogyan kell csinálni, inkább ne kezdj bele egyelőre. Nem egy nagy őrdöngősség, de oda kell figyelni, mert még egy géllakkozás is okozhat károkat, ha nem jól van elkészítve.
Kezdőcsomagot soha nem érdemes vásárolni, mert ezekben fix, hogy valami nem lesz meg, ami szükséges éppen. Jobb ha magadnak állítod össze, és különböző webshopokból rendelsz cuccokat. A crystal géllakkjait én pont hogy utálom. Pedig nekem is van néhány, ellenben más termékeik, pl a porcelénpor meg mondjuk szuper.
Javaslom hogy nézz meg legalább 10-20 oktató videót arról hogyan csinálják.
Ha elfogadsz néhány tanácsot:
- vegyél rendes műkörmös uv vagy led lámpát, ebben rendesen àtköt az anyag (36 watt), feletsd el a gagyi 9 wattosat
- 180 grites reszelőből legalább kettőt vegyél, hamar kopnak
- leoldható top coatot válassz, mert ha nincs csiszológéped, egy rémálom lesz, mire kireszeled a színt
- ebayen vagy alin vannak nagyon jó kínai géllakkok harmadáron (3-400 ft), ha nem vagy finnyás a márkára, és nem leszel allergiás, érdemes lenne kipróbálni (csak színest) pl born pretty store, ur sugar nagyon kis pöpec márkák
- ha mégis leoldható topcoatot szeretnél, érdemes egy kis hordozható, elemes csiszológépet venni (ebayen 5-6000 ft)
Remélem tudtam segíteni, ha van kérdésed, írj nyugodtan. Tokkal vonóval, minimum 15-30 ezer lesz a kezdőszetted, márka es ár függvényében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!