Szerintetek molettnek, vagy átlagosnak számítok?
A média hatása...
Aki ezt a testalkatot molettnek látja az egy idióta. Teljesen normális, egészséges testalkatod van.
Semmi baj a színeddel sem. Fehér. Egészségesebb, mintha vörös lenne a leégéstől... Most akkor az eszkimóknak szégyenkeznie kellene? Ahogy a feketével sincs baj, úgy a fehérrel sem. Ezt örökölted. Persze, a D vitamin miatt nem árt a nap (bár nem járványidőben kell járkálni kint sokat).
Helyi fogyás nincs, a hasadról nem tudsz lefogyni külön, de sportolással és helyes étkezéssel természetesen az is le fog menni. Sportból nekem a kocogás vált be legjobban a testsúlyom szabályozására, de valaki biztos mond majd okosabbat...
Átlagos, de elhanyagolt testalkatod van. Szinte nincs is derekad mert egybefügg a nagy hasaddal.
Szerintem kezdj el edzeni és egészségesen kajálni mert ez késöbb csak rosszabb lesz
Nem vagy molett se dagadt szeresd a testedet, de ha már kerdezed attól meg szerintem átlag feletti igen és edzened kene leadni pár kilot másik párat pedig izomma formalni
Bár hozza tennem az elottem szolohoz hogy a derék vekony drága adottság nyilván ha lefogysz onnan is fogysz de ha nincs derekad nincs es kesz de így van jól !
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!