Szerintetek ki a jobb nő? Palvin Barbara vagy Keira Knightley? A válaszokat kíváncsian várom.
Keira Knightley-nak egy nagyon karakteres arca van és szerintem van benne valami különleges ami nekem tetszik, azonban már-már kórosan vékony és deszka.
Palvin Barbit pedig egy szép nőnek tartom, jó alakkal/formákkal, szóval én őt tartom "jobbnak"
Azért a #6ossal nem teljesen értek egyet. Gyönyörû a Barbi, de ugyancsak vannak ilyen gyönyörû nôk, az arca szimplán csak szép, de különlegesnek nem mondanám.
Nekem Keira inkább.
Nekem Keira sosem tetszett, túl karakteres az arca és erőltetett a mosolya.
Szóval nálam nemis kérdés, hogy Barbi. Szerintem nála szebb nőt soha nem láttam, mondom úgy, hogy hetero nő vagyok :D
Én is hetero lányként írom:
Palvin barbi szebb, nagyon bájos, lágy arcvonásai vannak, Keira sokkal maszkulinabb, szögletesebb, nagyon karakteres. De persze ő is gyönyörű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!