Szemüveg nézhet ki jól?
Figyelt kérdés
Szerintetek a nők jól néznek ki szemüvegben? Általánosságban beszélve persze.
Én nem érzem magam szépnek a szemüvegben és szemüvegesek akik igen, tudnátok pár tippet adni hogy érezzem magam benne szebbnek
2020. márc. 20. 20:45
1/8 zoeke válasza:
Szerintem barkin jol allhat a szemuveg. Sok fajta is van, valakin ez all jol, valakin az... Te pedig nem ahhoz vagy szokva, hogy szemuveg van rajtad, megmernem kockaztatni, hogy ezert nem tetszik. Ha holnaptol szemuvegben lennel, es talalkoznal valakivel, aki meg nem latott, es masnap szemuveg nelkul talalkoznal vele, akkor neki lehet az lenne a furcsa :D
2/8 A kérdező kommentje:
Hahahha igaz fura ha a szemüveges barátaidat szemüveg nélkül látod
Nekem már megvan egy ideje, de még mindig nem érzem magam jól ill szépnek benne, de köszönöm a pozitív választ 😊
2020. márc. 20. 21:06
3/8 anonim válasza:
Minden a keretválasztáson múlik. Rá kell szánni az idôt, hogy akár több optikusnál is felpróbálj nagyon sok keretet. Az elsô szemüvegemmel vagy 5 optikust végigjártam. Tömérdek mennyiségû keretet próbáltam, mire meglett a tökéletes. A többedik szemüveg már könnyebb, mert kb.tudod, mi áll jól.
4/8 anonim válasza:
Egyeseken kifejezetten röhejes hatást kelt, mert ezeket a nagy, vastag, fekete keretes, Honecker-szemüvegkereteket választják. Torzítja az egész összképet, mint vmi rossz maszk. De szerencsére vannak, akiknek maradt ízlésük is és olyat viselnek, ami előnyös is nekik ^^
5/8 opened paradise válasza:
Szerintem a fekete keret is állhat jól egy lánynak, de talán nem mindenkinek. Van akin a vékony, "szexi titkárnénis" keret jobban mutat:D
Amúgy nekem többnyire tetszik a szemüveg, bár én is hordok.
7/8 anonim válasza:
A tapasztalataim alapján bejön a pasiknak a szemüveg.
8/8 anonim válasza:
Abszolút!Én speciel imádom a szemüveges nőket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!