Fiúk, lányok! Milyen ez a felsőtest? (link)
2010. júl. 25. 16:21
21/27 anonim válasza:
Hát szerintem ez bőven messze van a csontsoványtól.....
Szerintem jól néz ki és mindig jobb mintha hájas lennél és sokan nem tudják mi az h háj mert ott van erősen a hasukon és azt hiszik h az bőr vagy nem tudom mi és sokan azt mondják az ilyen lányoknak hogy hízzon mert azt hiszik hogy az a jó ahogy ők néznek ki.
22/27 anonim válasza:
én most úgy látszik a kisebbséghez tartozom ezzel (ezt se gondoltam volna soha), de én elfogadnám Claudia Schiffert, még ez alapján - az annyira nem jól sikerült - kép alapján is bőven.
Csontsovány az ülepetek, nem ez a nő.
23/27 anonim válasza:
Nekem az ilyenek tetszenek! :) 28/F
24/27 anonim válasza:
nekem ilyen alakom van csak kicsit izmosabb változatban meglepődtem h mindenkinek az a véleménye h sovány:O 17/L
25/27 anonim válasza:
Szerintem jó alakja van,nekem tetszik:)
26/27 anonim válasza:
Nincs baj vele. De sokkal fontosabb a belső szépség! :)
27/27 anonim válasza:
tirANOszauruszREX. szedj fel pár kilót, edz, vagy csinálj magaddal valamit, ez nem egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!