Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan tüntessem el a herpesze...

Hogyan tüntessem el a herpeszem holnap délutánig legalább nagyjából?

Figyelt kérdés
Elkaptam valami fertőzést, aminek következtében ma estére egy olyan irtózatosan ocsmány herpesz jött ki a bal alsó ajkamon, amilyet még sosem láttam. Sok herpeszem szokott lenni, de ez mindenen túl tesz. A probléma ott van, hogy épp a településünkön zajlanak a falunapok, ahol is főszervező vagyok és holnap délután több sztárvendéggel is kéne találkoznom. Sajnos így egyszerűen nem lehet kimenni az utcára. Valami nagyon gyors és radikális megoldás kell. Az beválhat, ha veszek Compeed tapaszt és rakok rá valami natúr szájfényt?
2010. júl. 24. 22:01
 1/4 anonim ***** válasza:

em hiszem, hogy nem hallottál még herpesz tapaszról:

[link]

2010. júl. 24. 22:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Hallottam, csak épp arról van szó, hogy még legalább ez sem csökkenti 8 óra alatt, amennyi időm kb nekem lesz a felhelyezéstől a programok kezdéséig. Amúgy kössz a választ!
2010. júl. 24. 22:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha van otthon fokhagymád akkor préselj össze párat és a levét keverd össze fogkrémmel és kend a herpeszre.

Ha nincs olyan lédús fokhagyma akkor vágd fel picikre majd törd össze kissé késsel, péppé aztán keverd ki fogkrémmel, esetleg pár csepp citromlé is mehet rá.

Holnapra pedig vegyél valami tapaszt, reklámoznak most valami felszívódó herpesztapaszt is, a patikában biztos fogják tudni melyik az.

2010. júl. 24. 22:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha elolvastad volna a linken szereplő dolgokat, akkor most tudnád, hogy nem csak kezeli a tapasz a herpeszt, hanem lehet sminkelni is, hogy ne legyen feltűnő!
2010. júl. 25. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!