Melyik csaj a szebb a két különböző fotón?
Köszi a válaszokat,de azért nem kellene vitatkozni itt:D
Szerintem a szőke csak profi fotókon szép,meglehet nézni róla a legtöbb átlag képet olyan semilyen,de profi fotón gyönyörű. volt.
de amúgy tessék,így néz ki Jessica élőben,mindenki döntse el magában,hogy szép vagy nem.
Sajnos nehezen lehet el hinni,de a legtöbb modell fotón gyönyörű aztán az ember lát róla egy átlag képet ahol épp lekapták a kifutón,vagy az utcán és nagyot néz.
Nagyon kár,hogy ezen itt vitáztok,egyszerűen csak annyit kelett volna írnotok,hogy első vagy második:)
Na mindegy.
istenem, de gyönyörű a szőke! :) mindig is a kék szemű, szőke hajú, világos bőrű nők tetszettek, holott én is lány vagyok :) a kreol-fekete csajszikat. meg virsliszájú. tényleg ne legyünk elfogultak a halála miatt.
16/L
utolsó te a nőket szereted?
Nem vagyok elfogult a halála miatt,ugyanis a zenéjét nagyon szeretem,de magát a stílusát olyan kissé beképzeltnek tartottam,de így is ő a szebb számomra.
Köszi a válaszokat,ennyi elég.
A második gyönyörűűűű:)
Sokkal szebb,mint az első:) A szája is csodás.
21 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!