Lányok! Nektek 1-től 10-ig mennyire tetszik egy ilyen srác?
2020. febr. 27. 07:52
11/22 A kérdező kommentje:
Szerintem is. 😊 Te mennyi idős vagy?
2020. febr. 27. 10:43
12/22 anonim válasza:
A haja szar, talán 4et adnék az arcára
13/22 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, 7-8 pontot simán megér
21 vagyok
14/22 anonim válasza:
11: nálad is idősebb. Lehet, hogy ezért szeretem a '90-es éveket :) Bár szerintem ma is divatos.
15/22 anonim válasza:
6. Cobain utanozhatatlan!! Egyebkent egeszen helyeske, de tenyleg kisfius
16/22 anonim válasza:
Nekem bejönnekn az ilyen kinézetű srácok, de rajta valami furcsa. Lehet csak a mosoly hiányzik, az mondjuk sokat dobna az összképen.
Egyébként léteznek ilyen kinézetű idősebb férfiak is. Férjem 33, de akár ő is lehetne a képen.
17/22 A kérdező kommentje:
Szerencsés vagy akkor hogy ilyen jellegű férjed van.. 😌 Jobban szeretem ha egy srác vagy pasi így néz ki akinek van legalább haja, amit néha lehet kedvességből neki túrni, és nem pedig ezeket a csuri fejűeket kéne bámulnom.
2020. febr. 27. 12:30
18/22 anonim válasza:
Fiatalabb mint, aminek látszik a haja miatt.
7-re értékelem.
Inkább így nézzen ki egy fiatal felnőtt, mint hogy páva haja legyen és ratyin öltözzön.
20/22 anonim válasza:
A 10 évvel ezelőtti énem szerint úgy 8-9.
Most nem is pontozom, aranyos fiú, de nem tudom értelmezni a "tetszik" szót rá. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!