Ciki az ha egy férfi egy női body-t próbál fel egy üzletben?
Hát persze, hogy nem ugyan az...
A nőknek mindent lehet, a férfi gyűlölők pedig itt élik ki perverzitásukat.
Mindegy hány éves, hónapos kérdések, a lényeg az amit írtam ott senki sem fröcsög.
Ha persze egy férfi vesz fel női gatyát akkor is csak méretbeli különbségről beszélünk..?
Ugye nem! Rögtön búzázunk, ahogy itt megszokott.
Fura hogy ennél a kérdésnél még több normális válaszoló volt.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
13#-as
Ha már németül írsz akkor tanulj még egy kicsit mert helytelen lett a mondat.
Embernek vallom magam, mondjuk ha ilyen szánalmas lenne mindenki mint te akkor inkább lennék majom.
előző vagyok szintén 13-nak címezve
Szerintem azért írta egy előző válaszoló, hogy más a kettő mert a női bodyk derékben szűkítettek, bőbbek mellkas tájékon és rövidebb/ szűkebb az ujjrészük plusz "alul" is nyomna eléggé sok mindent.
A férfi pólok meg egyenes szabásúak, hosszabb az ujjuk, sehol sincs szűkítés sokkal kényelmesebbek.
Tehát hordjál női ruhát ha szerettnél csak akadj le másokról mert szánalalomra méltó vagy.
15.
.... érdekes, középfokú vizsgám van németből és anno megfelelt a mondatalkotásom.
De te biztos jobban tudod , ilyekor valamibe bele kell kötni.
16.
Az lehet hogy nagyobb egy férfi póló meg nadrág, de nevetségesen néz ki egy nő csoffadt testén, olyan mint egy zsák krumpli vagy egy telefosott búvárruha.
Ellenben egy női body vagy nöi nadrágból bármennyire is érdekes, de vannak nagyobb méretek ami pont jó is lehet egy pasin.
Alul meg tartja a cuccot mint a fecske nevű alsónadrág.
Ciki vagy nem kit érdekel?
Dobd be más ruhák közé a kosárba és senkinek nem fog érdekelni. Az eladót sem érdekli, neki az egy termék.
Gondolom úgyis inkább olyat keresel amit alúlra fel lehet venni, nem pedig olyat ami nagyon feltűnő. Azt pedig úgysem fogja látni senki. Ha neked kényelmes szard le mások véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!