Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ciki az ha egy férfi egy női...

Ciki az ha egy férfi egy női body-t próbál fel egy üzletben?

Figyelt kérdés

#bolt #ciki #Body (női)
2020. febr. 18. 21:00
1 2 3
 11/21 Metionin ***** válasza:
100%
Mégis kit érdekel? Megfogja, beviszi a próbafülkébe és felpróbálja. Szerintem a kutya se figyeli.
2020. febr. 19. 21:31
 12/21 anonim ***** válasza:
24%

Hát persze, hogy nem ugyan az...

A nőknek mindent lehet, a férfi gyűlölők pedig itt élik ki perverzitásukat.

Mindegy hány éves, hónapos kérdések, a lényeg az amit írtam ott senki sem fröcsög.

Ha persze egy férfi vesz fel női gatyát akkor is csak méretbeli különbségről beszélünk..?

Ugye nem! Rögtön búzázunk, ahogy itt megszokott.

2020. febr. 20. 07:41
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

Ja! 8-as!

Du bis affe!

2020. febr. 20. 09:11
 14/21 anonim ***** válasza:
34%

Fura hogy ennél a kérdésnél még több normális válaszoló volt.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..

2020. febr. 20. 14:04
 15/21 anonim ***** válasza:

13#-as

Ha már németül írsz akkor tanulj még egy kicsit mert helytelen lett a mondat.

Embernek vallom magam, mondjuk ha ilyen szánalmas lenne mindenki mint te akkor inkább lennék majom.

2020. febr. 20. 18:01
 16/21 anonim ***** válasza:

előző vagyok szintén 13-nak címezve

Szerintem azért írta egy előző válaszoló, hogy más a kettő mert a női bodyk derékben szűkítettek, bőbbek mellkas tájékon és rövidebb/ szűkebb az ujjrészük plusz "alul" is nyomna eléggé sok mindent.

A férfi pólok meg egyenes szabásúak, hosszabb az ujjuk, sehol sincs szűkítés sokkal kényelmesebbek.

Tehát hordjál női ruhát ha szerettnél csak akadj le másokról mert szánalalomra méltó vagy.

2020. febr. 20. 18:20
 17/21 anonim ***** válasza:
Senkit nem fogott érdekelni, nekem személy szerint meg teljesen mindegy, azt csinálsz, amit szeretnél. De azért a bodyt ne nagyon nyújtsd ki, más egy férfi testfelépítése, mint egy nőé.
2020. febr. 20. 20:40
 18/21 anonim ***** válasza:
50%

15.

.... érdekes, középfokú vizsgám van németből és anno megfelelt a mondatalkotásom.

De te biztos jobban tudod , ilyekor valamibe bele kell kötni.

16.

Az lehet hogy nagyobb egy férfi póló meg nadrág, de nevetségesen néz ki egy nő csoffadt testén, olyan mint egy zsák krumpli vagy egy telefosott búvárruha.

Ellenben egy női body vagy nöi nadrágból bármennyire is érdekes, de vannak nagyobb méretek ami pont jó is lehet egy pasin.

Alul meg tartja a cuccot mint a fecske nevű alsónadrág.

2020. febr. 21. 11:24
 19/21 anonim ***** válasza:

Ciki vagy nem kit érdekel?

Dobd be más ruhák közé a kosárba és senkinek nem fog érdekelni. Az eladót sem érdekli, neki az egy termék.

Gondolom úgyis inkább olyat keresel amit alúlra fel lehet venni, nem pedig olyat ami nagyon feltűnő. Azt pedig úgysem fogja látni senki. Ha neked kényelmes szard le mások véleményét.

2020. febr. 22. 14:02
 20/21 anonim ***** válasza:
Én vettem is neten, de nem jó a zacsinál. Annyira szűk azon a részen, hogy egyszerűen lecsúszik a csomagról oldalra. De ettől függetlenül felpróbálhatod a fülkében, senki nem veszi észre.
2020. febr. 28. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!