Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért szólogat be?

Miért szólogat be?

Figyelt kérdés
És még mellé búnkon!!!! Van egy barátnőm aki folyamatosan piszkál a vékonyságom miatt, amivel én meg vagyok elegedve 172 magasságomhoz vagyok 65 kg.Mast se hallok , h egyek mert beteg vagyok, a párom is egy hulye mert már túlzás, h ilyen gebe vagyok és ez neki tetszik....Örökösen rá van kattanva erre a témára így, h én nem piszkálom azért amiért meg rajta van 20 kg plusz szerintem.Mindig azt hallgatóm, h az összes férfi aki normális annak a telt nő a szép, és valami komoly betegség van az én agyamban meg a pároméban.
2020. febr. 18. 13:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor en az 177 cm, 50 kg val meg sem szolalok😂
2020. febr. 18. 21:40
 12/14 anonim ***** válasza:
175/62 éppen fogyókúrázok, van rajtam pár kg plusz. Totál normális a súlyod semmi képp sem túl vékony. A barátnőd irigy az alkodra.
2020. febr. 19. 03:57
 13/14 A kérdező kommentje:
És még bizonygatja másokkal is h milyen sovány vagyok.En is gondoltam erre , h irigy de nem tudom miért százszor "jobb"elete van minden téren, munka stb.Meg számomra a barátoknál az irigység gusztustalan és én sosem voltam senkire , mindig vele őrültem bármi is sikerült neki és nagyon sokat segítettem amiben csak tudtam erre ő mostanában így viselkedik.
2020. febr. 19. 09:00
 14/14 A kérdező kommentje:
11 Na neked mondana, h már nincs élet a testedben.Anorexia vagy.😂😂
2020. febr. 19. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!