Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, mit gondotok az...

Lányok, mit gondotok az arcomról? Képek lent.

Figyelt kérdés

Eléggé szar az önbecsülésem a külsőm terén. Nagy orrom van, csontos és heges arccal. Mindenképpen korrigáltatni fogom ezeket, de az még odébb van, hogy a szükséges anyagiak meglegyenek hozzá. Addig is szeretnék viszont ismerkedni, mert nem vagyok az a fajta, aki jól érzi magát egyedül. Mint a legtöbben, gondolom. Erre utoljára a suliban volt példa. Mármint, hogy közel tudtam kerülni lányokhoz, mivel ott volt egy ismeretségi köröm. Mikor az utcán megtetszik valaki, maximum egy creepy megbámulásra telik, mert hát azt maxoljuk ki, ha már más nem megy. :D Van egy kis szociális szorongásom, ami hálistennek enyhül/enyhítem, de nem elég gyorsan. Mióta van róla képem, hogyan korrigálhatom a fejem, még nehezebb, mert úgy vagyok vele, hogy amíg az nincs meg, csak lejáratom magam. Tehát méltóságmegtartó, diszkrét vesztes vagyok. Na, de nem mesélem el az egész életem. Amiről tisztább képet szeretnék kapni, az az, hogy hány lánynak vagyok valóban visszataszító és mennyiben torzítok, projektálom másra a saját ítéletem. Tehát egy Tesco Gazdaságos statisztikát várok ettől. Hátha egy fokkal kevésbé borúsabb a helyzet, mint gondolom. Kicsit kitekintenék a fejemből végre, és ez az oldal ideális lehet rá. Aztán ne kíméljetek, csak lehetőleg ,,humánusan" fogalmazzatok! Öngóllal kezdem, mert szinte csak a kivetni valókat mutatom meg. Ki tudja, ki ismerne fel, meg a szokásos túlgondolás.

[link]

[link]

2020. febr. 16. 20:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem neked fiatal korodban nagyon csúnya és nagy pattanásaid lehettek, amiket nem kezeltettél. Szerintem inkább bőrgyógyásszal kéne beszélned, hátha műtéti beavatkozás nélkül is rendbe lehet hozni valamennyire. Sokminden nem látszik az arcodból, és ahhoz, hogy az ember véleményt tudjon alkotni, az azért elkerülhetetlen. De szerintem az arcbőröddel érdemes lenne kezdeni valamit.

Plasztikai műtétet nem ajánlok. Drága és sokszor a végeredmény rosszabb, mint az eredeti volt.

Kizártnak tartom, hogy előnyös frizura és arcszőrzet választással illetve megfelelő bőrápolással legalább normális kinézetet ne lehessen bármiből kihozni.:)

No meg persze egészséges táplálkozás, sport.

2020. febr. 16. 20:45
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet kapni gyógyszertárban contaxtubex gélt nem vényes, direkt hegesedésre van.

Én anno a bárányhimlőt kapartam kiskoromban az arcomról is. Szépen helyre hozta pedig kb 3-5 évesen kapartam le és 18-20 éves korban kenegettem.

Próbát megér kb 3000 ft körül van.

2020. febr. 16. 20:50
 3/12 anonim ***** válasza:
73%
A nagy orr férfinál nem hátrány, szokták mondani, hogy más testrész dimenzióira is utalhat... :D A csontos arc szintén rendben van, bár az a benyomásom ennyi alapján is, hogy hízhatnál egy kicsit. Az egészséges (mennyiségileg is minőségileg is kielégítő) táplálkozástól a bőrödön sem az lenne az első, amit észrevesznek, hogy kráteres, hanem hogy finom puha, hidratált és szép színű. Egyél magvakat (E-vitamin) és sárga zöldségeket, gyümölcsöket (béta-karotin). Egyébként nem olyan csúnya a bőröd, hogy elrettenjenek tőled a lányok, és normálisnak is tűnsz az alapján, ahogy írsz. Meg szép hosszú szempilláid vannak, amit biztos minden csaj irigyel tőled :D
2020. febr. 16. 21:13
 4/12 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem a legeslegdöntőbb dolog mikor egy új embert ismerek meg az az,hogy mi jön ki a száján...

Találkoztam már olyan emberrel aki intelligens,vicces,érdekes,jó dumával,öröm vele beszélgetni és az arcbőre az a dolog ami hidegen hagy. A képeid csak egy nagyon kis része egy egésznek,így nem tudom neked megmondani hogy visszataszító vagy-e. Sok ilyen egyén van egyébként 10/10es külsővel is,csak aztán kiderül a dolog miután beszélget velük az ember.

2020. febr. 16. 21:16
 5/12 A kérdező kommentje:

1.

Hát igen, így volt a pattanásos történet. A hegekre csak lézeres kezelést gondoltam, esetleg mikrodermabrázió, mert az hamarabb kijön, de fogalmam sincs, lehet-e olyan hatásos. Plasztikánál saját zsíros arcfeltöltésre gondoltam meg ugye az orromból ,,szedetnék". Azt hiszem, alapból kéne egy orrsövény műtét. Arcszőrzetnek többször nekifutottam, de nem elég sűrű, ápolatlan hatása van. Néztem arra is valami szert YouTube-on, de elvileg a mellékhatásai végett nem érdemes. Életmódom nagyjából rendben, ha nem vesszük kognitív részét. :D Rendes képet egyelőre nem merek kirakni, de köszi a választ!

2.

Ez elég hihetetlenül hangzik. Ezek a krémek nem csak műtét után segítenek, amikor még frissek a hegek?

3.

A dimenziók rendben vannak. XD A helyzet az, hogy eléggé ektomorf vagyok, szóval zsírosodni, pláne arcra, nagyon lassan fogok. Ezért is jött a feltöltés gondolata. Vitaminokkal, ásványokkal nincs gond amúgy. Szedek bőven étrendkiegészítőket, nem csak egy multivitamint. A stressz meg az alvásom minősége lehet, ami megviseli a bőröm (ami még érzékeny is mindenre, aztán begyullad, Omega-3 ide vagy oda), amin ezek nem segítenek megadózisban sem. Pszichológus talán adna némi löketet, de plusz költség, szóval inkább olvasok, YouTube-ozok sokat, és próbálom megcsípni a torzításaim. Sport lehetne még kicsit rendszeresebb az életemben, mert az egyszer így, egyszer úgy. Kicsit abbahagyom és elfelejtem, mennyit tud adni anélkül, hogy másnap elvenne. A szempillám az még általánosban volt felkapott. :D Amúgy biztatóak voltak, amiket írtál, köszi! :)

4.

Az a gond, hogy én nem jutok el odáig, mert úgy gondolom, bármit is mondanék, úgy nézne ki, mint egy 144p-s videó. A tartalma rendben van, de más minőségben néznéd. Ez a gondolat meg a tartalmat is döcögőssé tenné. A visszanéző tekintetek nem a legbíztatóbbak általában. Ha optimistább vagyok, azt gondolom, csak beképzelem, esetleg bevonzom (spirituális értelemben, amiben változó, hogy hiszek-e). Ha fehérből feketébe megyek, akkor azt, hogy cheshetem, nem illek a társadalomba és társai. Amire még gondoltam, hogy az arckifejezésem idegenek közt feszültséget sugall, és én ennek a visszatükröződését kapom meg. Ez pedig önmagát táplálja. Nem azt akarom beadni, hogy egyáltalán nincs pozitív interakcióm idegenekkel, de az oly ritka, hogy megszokásból nem lépek. Csak kedves akart lenni vagy ez a munkája része, szoktam gondolni. Igazából mindig lesz mivel megmagyarázni a gyávaságom, amíg nem tartom magam alkalmasnak. A vicces az, hogy őszintén nem tudom, mennyiben valós, mennyire általam generált, amit gondolom, hogy gondolnak rólam. Ezért is gondoltam, hogy kiszállok a fejemből és inkább kérdezek. Persze egy teljes testes kép sem adná vissza az élő, első benyomást, de testileg mindössze ezek gátolnak.

Érdekes amúgy, hogy míg engem az orrom zavar a legjobban, ti a főleg a bőrömről írtatok. Azt azért jóval olcsóbb megcsináltatni, szóval, ha ez élőben is így van, márpedig igyekeztem az engem legzavaróbb szögekből fotózni magam, akkor az jelentősen megkönnyítheti dolgom. Jól esett amúgy ezeket kiírni, szóval köszönöm, hogy asszisztáltatok hozzá! :D

2020. febr. 17. 01:04
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Kettes vagyok.

Nekem így használt :) nem friss hegeket kenegettem.

2020. febr. 17. 06:03
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Az orroddal az égvilágon semmi gond nincsen, nekem kimondottan tetszik a nagyobb orr pasikon, mert férfiasabb mint egy pici pisze.

Olyannak, aki anno sokat küzdött pattanásokkal - mint én is - egyből lejön, hogy a bőröd miattuk maradt ilyen heges. Ez is genetika, én például megúsztam nélkülük, de nem mindenki ilyen szerencsés, viszont számomra nem visszataszító egyáltalán.

Ami a csontosabb arcot illeti, igen, picit hízni kéne, nem ha alapból ilyen a genetikád, akkor valamennyire mindig az lesz, hacsak nem vagy extrémen túlsúlyos.

Az írásodból abszolút egy normális, intelligens

2020. febr. 17. 07:43
 8/12 anonim ***** válasza:
70%

*intelligens srác képe rajzolódik ki, így szerintem biztosan találnál barátnőt, csomó lánynak tényleg az számít mi van belül, köztük nekem is.

(bocsi, véletlen hamarabb elküldtem)

24/L

2020. febr. 17. 07:45
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyaltalan nincs baj az orroddal. Hizz kicsit meg probalj segíteni az arcodon es tokeletes
2020. febr. 18. 09:10
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hagyd az orrod békén. Ezt csak te látod így. Azt is csak azért, mert különböző szögekből figyelgeted és ki vagy rá élezve. Tök átlagos orr.

Szerintem a bőrödön dolgozz kezdetnek, az úgyis dobni fog majd az önértékeléseden.

2020. febr. 18. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!