Egy nő lába hányas mérettől mondható nagynak? L.
Figyelt kérdés
2020. febr. 16. 08:26
2/12 anonim válasza:
A 39 határ eset, szerintem attól felfelé.
4/12 anonim válasza:
Ez függ az egyéb arányoktól is. Nem mindegy, hogy 155, vagy 190 centis nőről van szó. Nekem inkább a kicsi tetszik, de nem a lábméretet nézem ha ismerkedek valakivel.
5/12 anonim válasza:
Utolso: senki nem is volt arra kivancsi, hogy mennyire befolyasolja a nagy lab az ismerkedest. Nem ez volt a kerdes. Szerintem agyadra ment, hogy nincs parod.
6/12 A kérdező kommentje:
#5 Köszönöm,magam is így gondolom.:)
2020. febr. 16. 11:09
8/12 anonim válasza:
Én a 40+ osra mondanám,hogy nagy. F.
9/12 anonim válasza:
Szerintem ez magasságtól is függ. Nyilván egy 155 centis lánynak a 40 az nagynak számít. De ha valaki 170 körül van, akkor a 40 is teljesen átlagos szerintem. Ha még is kéne mondani, hogy hánytól számít nagyobbnak, akkor szerintem 41-42-től.
10/12 anonim válasza:
Tényleg magasság függő.
Szerintem 42-től számít màr nagynak.
Én magas vagyok,178 cm magas, ehez van 40-41 es lában. Hozzám pont jó. Ennél kisebb lenne, akkor eldölnék. Na meg mindenki meglepődik hogy "milyen kicsi" a lábam. Magassagomhoz képest nem làtszik annak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!