Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szilikon tágeszre ránőhet a...

Szilikon tágeszre ránőhet a fül? Ha igen mennyi idő kell hozzá? Vagy ez emberfüggő? 18/L

Figyelt kérdés
2020. febr. 15. 10:16
 1/2 anonim ***** válasza:
54%

Csak úgy a szervezet nem nyeli be a dolgokat.

Ellenkezőleg, pont hogy kilöki azokat.

Pl microdermal se egy örök dolog pl mellkas, nyak stb helyeken.

Nem tudom húztak-e neked pl fogat, de ha marad is benne kisebb szilánk, idővel azokat is kilöki a szervezeted.

Meg ezek nem pár napos/hetes folyamatok, ahogy az elhízás se.

Ha az ember látja, hogy valami nem stimmel tesz ellene.

Az emberi hülyeség, nah az ember függő 😁👌

2020. febr. 19. 07:50
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem tudom te hogy vagy vele ,de a szilikont a test befogadja gondolj pl szilikonszáj stb. az is ugyan olyan mint a szilikon fültágesz csak az golyékony formába juttatják be. Többé kevésbé azt nem löki ki a szervezetünk. Ezért kérdeztem. De hál istennek egy NORMÁLIS személytől kaptam felvilágosítást ezzel kapcsolatban ,szóval kebzeldd csak el rá nőhet a fül a szilikonra ugy hogy közbe észre sem vesszük. Mert fájdalommentes folyamat,miközbe alszol a bőröd befogadja és ránő.

Tudom sajnálni a magadfajtákat. Akik csak fikázni tudják a másikat miközben saját maga csak egy genetikai hulladék. Ha hülye vagy hozzá minek válaszolsz?Ilyen degenerált f@aszok miatt ilyen a mai világ. Mert folyton csak bántják a másikat miközben saját maga sem külömbb semmivel.

2020. márc. 15. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!