Legjobb ajakápoló ami nektek bevált?
Figyelt kérdés
Nekem se a carmex, se a méz se az alverde kőrömvirágos pedig arról áradoznak milyen jó és az sem. Mit tegyek tiszta seb, néha a páromnak se merek puszit adni miatta2020. febr. 8. 23:32
1/8 anonim válasza:
Nekem a gyógyszertárban készített szőlőzsír vált be. Egyszerű, natúr.
4/8 anonim válasza:
Neutrogena, a második legjobb pedig nekem a kakaóvajas himalaya.
5/8 anonim válasza:
Nekem extrém hámlós/száraz az ajkam, a fent említetteket mind próbáltam, de ideig-óraig segítettek csak. Most az Uriage Cica-lipset használom és napi két bekenéssel nagyon szép. Eddig ez a legjobb, amit használtam.
6/8 anonim válasza:
Éjszakára a Beeswax, aminek lehet, hogy nem ez a hivatalos neve, sárga tubusban van és a Rosmannban lehet kapni. Ez egy nagyon zsíros ajakápoló, azért használom éjszakára. Nappalra a Body Shop kendermagos ajakápolóját használom. Mézet ne használjál, mert nagy mennyiségben szárít és nehéz eltalálni, hogy mennyi az a kevés, ami még hidratáló hatású.
8/8 anonim válasza:
Vazelin a legtermészetesebb erre szempillára ajakápolásra is jó, az egyik legismertebb szépség ápolási szer :D emelett labello natur változata ami nem epres meg szinezett hanem a mindentol mentes, gyogyszertari ajakapolo biodermatol is lattam igaz nem olcso! 3 ezer siman van ami valljuk be egy ajakapoloert eleg draga de ez van.. igyál vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!