Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Szemből viszonylag szépwn nézek ki, de oldalról viszont már nem mert nincs állam. Tudom, hogy kép kellene...vagyis gondolom, de most csak képzeljétek csak el pls.😅

2020. febr. 2. 21:07
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
hát én ne mtudom elképzelni, de a kérdést sem értem. mi az hogy mit gondolunk? :D
2020. febr. 2. 21:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Huh micsoda átgondolt kérdést írtam ki 😨sorry😂 szvl arra gondoltam, hogy engem az nagyon elkezdett zavarni, hogy nincsen állam és tényleg annyira gáz amennyire én gondolom? Más szemmével nézve is undorító? Ilyesmi XD
2020. febr. 2. 21:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Kep nelkul honnan tudjuk megmondani?:DD

Nem ajanlom a kepkhldest senkinek, de igy tenyleg ertelmetlen a kerdes, mert a "nincs allam" tul relativ kijelentes.:DDD

2020. febr. 2. 22:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az állam én vagyok. XIV. Lajos mondta állítólag.
2020. febr. 3. 16:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Párválasztás miatt érdekel, hogy mennyire vagy vonzó? Egyébként ez nem annyira túlzottan érdekes szempont. Csak az nem talál párt magának, aki nem akar.
2020. febr. 20. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!