Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek miért hiszik az...

Szerintetek miért hiszik az emberek, hogy bánthatnak lekezelhetnek, mert fiatalabbnak nézek ki?

Figyelt kérdés

23 vagyoj, de 15-nek néz mindenki max. Ott tartok, hogy délelőtt nem merek sehova sem menni, mert vagy beszólnak, hogy suliban lenne a helyem, vagy rendőrt is hívtak rám párszor.

Ha nem tudja valaki pontosan, vagy nem kell leadnom, úgy visrlkednek velem, mint egy kisiskolással...

2020. febr. 2. 19:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Fiú vagy vagy lány?
2020. febr. 2. 20:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk én nem tudom elképzelni hogy téged mindenki leszól amég csendben végzed a dolgod.
2020. febr. 3. 04:13
 3/5 A kérdező kommentje:

N leszól, hanemnztktininek néz, általános iskolásnak és úgy is viselkesnek velem.

.

2020. febr. 3. 06:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Bosszantó lehet az ilyen, de gondolj arra, hogy nem tart örökké, te is fogsz felnőttesebb lenni . Találj ki valami frappáns választ ilyenkor, amiből lejön, nekik, hogy te már nem vagy gyerek. Az bér beszédstílusából hamar rá lehet jönni, hogy milyen korosztály vagy. Esetleg az öltözködésre figyelj oda, hogy komolyabb ruhákba járnál. Mert amíg egy felnőttes valaki felvehet egy Micimackós felsőt, addig nálad csak rájátszik a fiatalos külsőre. Esetleg sminkelhetsz is, bár ha eddig nem tetted, emiatt nem kell elkezdened, csak ha amúgy is érdekel. Egy tusvonal vagy rúzs sokkal felnőttesebbé tehet.
2020. febr. 3. 11:05
 5/5 A kérdező kommentje:

Régóta sminkelek, plusz nem járok Micimackóban, nyilván. Kb. olyasmi az arcom, mint Selen Gomeznek, hasonló alakú, nyilván nem vagyok annyira szép. Ő is kinéz 16-nak...

Meg ami fura, hogy ráncaim is vannak, nem is kevés... Nagyon száraz a bőröm, meg nem tudom, miért, de a homlokom is tiszta rámc...

2020. febr. 3. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!