Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy kell ezeket a napi...

Hogy kell ezeket a napi dolgokat csinálni helyesen?

Figyelt kérdés

-Napi hányszor célszerű arcot mosni, illetve meleg/langyos/hideg vízzel kell-e? Esetleg langyos vízzel először, utána pedig hideg vízzel zárni?

-Milyen hőmérsékletű vízzel célszerű fürdeni? Gondolom forró vízzel semmiképp sem.

-Heti hányszor célszerű hajat mosni?

-Naponta hányszor kell fogat mosni?

Köszönöm!

2020. febr. 2. 09:31
 1/3 anonim ***** válasza:

1. Én napi 3-szor mosok arcot, hol hideggel, hol meleggel. Nyáron többször.

2. Nyáron langyossal, egyébként én szeretem a meleget, oké nem a tűzforrót. Hőmérséklet talán a 30 fok, mint mikor kézzel mosom a ruháimat.

3. Hosszú hajam van, heti 2-szer mosok hajat.

4. Általában kétszer, reggel és este, de van, hogy ebéd után is mosok.

2020. febr. 2. 09:49
 2/3 anonim ***** válasza:

1. Ritkan mosok arcot csapvizzel. Sajat keszitesu szurt es forralt vizbol keszult lemosot hasznalok.

2. Hideg (ebb) vizes zuhanyzas a legegeszsegesebb, forro vizben nem jo sokat ulni.

3. Heti 1-2 alkalom, de ezt szerintem erzi az ember, hogy mikor kell.

4. Fogat mosni min. 2x, hetvegen altalaban 3x mosok. Fogselyem elotte, szajzuhany utana.

2020. febr. 2. 11:21
 3/3 anonim ***** válasza:

1. Felkelés után szoktam hidegvízzel arcot mosni és este zuhanyzás közben.

Ha napközben sminkelek előtte is megmosom az arcom, hangulattól függ milyen hőmérsékletű vízzel.

2. Nálunk állítható a hőfok, 40°C szoktam zuhanyozni. Ha hajat is mosok, akkor 35°C.

3. Heti 2x szoktam hajatmosni, de ha dolgozom (ahol sajnos egészségügyi okokból hajhálóban kell lenni) akkor 5-6 naponta szoktam mosni.

4. Reggel és este szoktam fogatmosni, de van, hogy valamelyik napközbeni étkezés után is megmosom. Esténként sósvízzel öblögetek is utána, mert hajlamos vagyok az ínygyulladásra.

2020. febr. 2. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!