Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek jól áll egy...

Szerintetek jól áll egy lányon ha hézagosak a fogai?

Figyelt kérdés

Hézagos, kicsit kisebb fogaim vannak, de szabályosak (és fehérek) úgyhogy egyáltalán nincs igénytelen/blahai csöves hatása, szerintetek inkább szabályos, vagy hézagos fog a szebb? Előre is köszi a valaszokat ❤️

17/L

2020. jan. 27. 19:50
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

Ha csúnya vagy nem tesz szebbé a fogsorod, ha szép vagy akkor meg nem számít, hogy van egy kis hézag. Nem ettől leszel különleges, de ettől rosszabb se leszel.

Az a lényeg, hogy ápolt legyél.

2020. jan. 27. 19:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor jó, mert szép arcom van (nem nagyképűségből, de tényleg xd) és ápolt is vagyok, csak egy minimalisan pattanásos.
2020. jan. 27. 20:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Velem is ugyanez van. Az arcom szép, viszont nagyon zavar, hogy hézagos a fogsorom. Sajnos nekem fogszabályzó nem segítene rajta, mert picik a fogaim, ezekhez a kis fogakhoz képest pedig az állkapcsom kicsit nagy. Régebben meg akartam csináltatni, de rájöttem, hogy felesleges. Senki nem szól meg érte, így is szépnek tartanak, szóval szerintem egyáltalán nem olyan nagy probléma, ahogy ezt mi látjuk :)
2020. jan. 27. 22:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Nincs azzal semmi baj, még könnyebben is lehet tisztítani mint egy sűrűbb fogsort amiközé erősebben beszorúl a kajamaradék.
2020. jan. 28. 09:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Mitől lenne szép a hézagos? Nem az!
2020. jan. 28. 10:02
 6/6 anonim ***** válasza:
A szabályos szebb.
2020. jan. 29. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!