Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Férfiak 75 kilóval is vonzó a nő?

Férfiak 75 kilóval is vonzó a nő?

Figyelt kérdés

168cm-el és mellé 75-80 kilóval is megtudjátok kívánni a nőt? De most őszintén! Mi az ideál?

Nyilván van aki 65 kg.val is tud csúnya testtel rendelkezni, de pl. 78kg.os nő akinek széles csípő, kerek (nagy) feneke van és van kis "kapaszkodó", van combi, kar, de nem az a hájas puha zsír borítja. Azt szeretitek, ? Várom a válaszokat fiúk! Kört írjatok és ha van akkor tapasztalatok, élmények.

25/Nő

2020. jan. 23. 21:44
1 2 3
 11/28 StevenUp ***** válasza:
100%

Tartom magam ahoz hogy nem mindegy hogy hogy oszlik el... Van olyan lány ismerősöm aki hasonló kaliber és olyan teste van hogy első szóra éjjel is átmennék hozzá...

De olyan is van aki kevesebb súlyban mibt amit megadtál és bottal se nyúlnék én hozzá...

És most tényleg csak a külsőségekről beszélünk

2020. jan. 23. 22:00
 12/28 anonim ***** válasza:
79%
Tök jó nő vagy.
2020. jan. 23. 22:00
 13/28 anonim ***** válasza:
83%
simán lehet vonzó. egy ilyen magas lányon azért már annyira nem látszik a súly. megmondom őszintén amíg a mell nem lóg,addig nekem minden klappol. a nagy kerek fenék pláne. a baj az ha kételyeid vannak magaddal szemben hogy mennyire vagy vonzó,az meglátszik a kisugárzásodon.
2020. jan. 23. 22:01
 14/28 anonim válasza:
83%
Ez Te vagy a képen? Mert kúrnám a csajt!
2020. jan. 23. 22:02
 15/28 anonim válasza:
68%

Az igazi nő 75 80 kg nál kezdődik

Nincs is jobb egy finom combnál meg persze egy jó seggnél

Imádom az olyan csajokat akiken jó hús van

Es még egy kis "úszógumi" is belefér

Persze nem arra gondoltam h zsíros állat legyen de a husos nőket találom vonzónak és szerintem aki férfi vagy annak érzi magát annak ez igenis tetszik

Szóval csontokkal nem lehet jóllakni :)

23/F

2020. jan. 23. 22:07
 16/28 anonim ***** válasza:
74%

Nem lehet ezt igymegmondani szoval jo hogy tettel ki kepet. En pl 75kg vagyok 169cm es sokkal vekonyabb vagyok, nekem soha senki nem szolt be a sulyomra. Pedig voltam 80 kilo is nemreg, anno meg 60 voltam. Igaz ekkor tobb pasi nezett meg de most is no ego csak a kerdesed miatt irom hogy nagyon sokan probalkoznak be nalam. Pedig nem vagyok vekony alkat ugye. Szoval szerintem ne aggodj, oltozkodj csinosan, legyel magabiztos es mosolygos. Ezek tobbet szamitanak;) hangsulyozd ki ami elonyos rajtad. Ha meg nagyon zavar a sulyod tudsz valtoztatni rajta barmikor:)

23L

2020. jan. 23. 22:15
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
A fotó alapján nincs mit pironkodnod!!!
2020. jan. 23. 22:16
 18/28 anonim ***** válasza:
Ha arcod is okés és amúgy mondjuk még aranyos is vagy, akkor én dugnálak simán a kép alapján
2020. jan. 23. 22:22
 19/28 anonim válasza:
50%

Ha akarsz dugni irj :D

23 vagyok

2020. jan. 23. 22:34
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
A kg nagyon rossz mérőszám. Volt egy csaj akivel dugtam, állítólag 70 kg felett volt, viszonylag magas, eszméletlen szép mellek, formás popó, de nyilván nehéz, erős csontozatja volt, viszonylag széles csipővel. Na de azon a csajon egy deka zsír nem lógott, semmi. Na akkor egy ilyen csajon mi ne legyen vonzó? 70-80 kg nagyon erős határ, valahol 100 kg felett vannak a tényleg kövér nők, de még ők is tudnak vonzóak lenni.
2020. jan. 23. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!