Fekete körömlakk hátrány lehet álláskereséskor?
Figyelt kérdés
Imádom a fekete körömlakkot, ki is van festve a körmöm, rocker-stílusú vagyok, de nem viszem túlzásba: inkább csak tornacipő, 1-2 fekete nacim+felsőm van, inkább terepszínű cuccokba járok. Na és a kérdésem:
Éppen munkát keresek. Szerintetek hátrány lehet, ha meglátják a feketére kilakkozott körmömet? Eladói, bolti állást keresek első sorban. Tesco, kisboltok bármi szinte..
Szedjem le a körömlakkomat?
20/L
2010. júl. 22. 11:36
1/11 A kérdező kommentje:
Minél többen írjatok légyszíves!!Köszi
2010. júl. 22. 11:37
2/11 anonim válasza:
tetováló szalonba sztem kifejezett előny
3/11 A kérdező kommentje:
Csak én nem tetoválószalonba akarok menni (esetleg majd valamikor tetkót csináltatni max :D)
Esetleg irodai munkánál hátrány?
2010. júl. 22. 11:45
5/11 anonim válasza:
Hát nem tom..a mi Tesconkba van egy csaj,elég fiús,sok piercing van a fülébe,mégis dolgozhat ott:):D
Amúgy sztem nem hátrány,külsőleg csak az,ha vki ápolatlan.
6/11 anonim válasza:
Manapság már minden plázaliba fekete lakkot hord. Ha nem vagy ápolatlan és nem az istenhátamögött laksz szerintem simán belefér. Csomó bolti eladónak vannak húszcentis vörös körmei... az durvább.
8/11 anonim válasza:
Én nem vagyok roccker stilusu de énis szeretm a fekete körömlakott bár nekem mindig franciára van festve de én a helyedbe ha állásinterjura megyek nem feketére festeném a körmöm és elegáns ruciba mennék:) Ha mindenképp kiakarod festeni akkor fesd először vmi lágyabb szinre mondjuk bordó az szép nőies, elegáns is tud lenni de mégis közel áll a feketéhez. Ha meg már felvettek akkor már mindegy festheted feketére..:D
9/11 anonim válasza:
Sztemm addig mosd le! hidd el jobban megérné:D
10/11 anonim válasza:
mosd le, amíg keresgélsz meg interjúra jársz, utána meg nem fogják nézni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!