Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan szőrtelenítsem?

Hogyan szőrtelenítsem?

Figyelt kérdés
22 éves férfi vagyok, régen nagyon kövér voltam ami miatt durván elkezdett szőrösödni a hátam, nem apró gyenge vékony szálanként, hanem durva fekete, nagyon erős és vastag szálanként és nem is az egész hátam, hanem foltonként ami eléggé lerombolja az önbizalmam és ezért nem vetkőzök le senki előtt, a lézer és fény szőrtelentítés mellett hogyan lenne lehetséges eltávolítani ezt a sok szőrt? Hallottam hogy léteznek szőrgátlő krémek amiket közvetlen azután kell a bőrre vinni miután eltávolították a szőrt az adott helyről és ELVILEG meggátolja egy idő után a szőrnövekedést, vagy ha nem is akkor gyengíti jóval, ez igaz? Tudom hogy van gyanta is, de a kissé megereszkedett bőröm miatt úgy gondolom hogy durván kellemetlen lenne a hátamon gyantázni, olyan tippekre lenne szükségem amik ritkítják/gyengítik a szőrszálakat mert nincs felesleges több ezer forintom fény és lézer kezelésre.
2020. jan. 19. 20:09
 1/1 anonim ***** válasza:
A gyantatol ne félj. Azért ki lehet úgy feszíteni a bőrt, hogy ne legyen annyira kellemetlen. Vagy beszerel egy otthoni ipl gépet.
2020. jan. 19. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!