Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Gél lakk készítés crystal...

Gél lakk készítés crystal nails termékekkel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék otthon magamnak gél lakkot készíteni. Egy csomó videót néztem, megértettem az egész folyamat működését. Úgy döntöttem, hogy a crystal nails termékeit szeretném használni, és itt sikerült is összezavarodnom. Mert pl. amíg a diamond nailsnél van 2 vagy 3az 1ben, amit használhatsz kapásból alap+fedő rétegnek, addig amíg néztem olyan videókat, amiben crystal nails termékeket használtak, mindegyik videóban más és más termékeket használtak, egyikben az alapréteg filctollas változatban volt, a másikban spray formájában, látom hogy az sem mind1 hogy savas vagy nem, szóval itt megkavarodtam egy kicsit, hogy mit is vegyek.

Akinek van ebben tapasztalata, az betudná linkelni melyik terméket ajánlja nekem? (alap és fedő rétegre gondolok)

2020. jan. 17. 14:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Azok nem az alapréteg volt, hanem az előkészítő folyadékok.

A Crystal Nails termékek esetén ilyen sorrendben kell használni:

Nail prep ez van üveges (mint a lakk) és spray formában is.

Utána jön a primer ebből ha nem problémás a körmöd, akkor elég a savmentes. Szintén üveges.

A cn savas primere van üvegben és ceruzás formában is.

Tehát ezt a kettőt kell az előkészítéshez használni, utána mehet az alapréteg.

Gondolom ez volt a kérdés.

2020. jan. 17. 15:00
 2/5 A kérdező kommentje:

köszönöm, ezzel már sokat segítettél :)

primerként használhatok egy ilyet is? [link]

2020. jan. 17. 16:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Amit linkeltél, az egy alaplakk. Rendes körömlakk, semmi köze sem a géllakkhoz, sem a műkörömhöz.

Először ezt kell felkenni

[link]

Ha megszáradt, akkor

[link]

VAGY

[link]

Utóbbit ajánlom.

Ez után attól függ mit szeretnél. Ha sima gél lakkozást, akkor a Crystal ajánlata alaprétegként ez

[link]

Ha erősített gél lakkot akarsz, akkor pedig a compact base gel a jó választás.

[link]

Ez az első réteg, erre megy rá a gél lakk szín, egy vagy két rétegben. Ha az megkötött, akkor a Crystal ajánlata a sima 3 step rendszerhez ez:

[link]

E helyett mehet pl a fényesebb fedő is, ez:

[link]

Amúgy ha rámész egy gel lakkra, akkor a leírásban benne van, mit lehet hozzá használni, ezt onnan masolom:

Természetes körmökre használjuk.

Az anyag alapozó zseléje a Base Gel, a Color Up Base Gel, a Cover Pink Base Gel vagy a Cover LightPink Base Gel. Fedőzseléje, a Clear 0/Top CrystaLac, a Cool Top Gel, vagy körömerősítés esetén az Easy Off Top Gel.

A 3 STEP CrystaLac-ok tartóssága 3 hét.

Leoldása maximum 10 perc (az anyag vastagságától és az oldószertől függően).

CN Tipp: Vékony köröm esetén Easy Off Hardener Gel-lel vagy Compact Base Gel-lel erősítjük meg a körömlemezt.

2020. jan. 17. 16:38
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a segítséget, király vagy ^^
2020. jan. 17. 17:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Nincs mit. Ha van még kérdés írj nyugodtan!
2020. jan. 17. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!