Mik a veszéjei a Tragus PC-nek? . Jobban fáj mint a Helix? És ha esetleg kivenném mennyire gyógyul könnyen?
Figyelt kérdés
Szívesen fogadok tanácsokat..Tapasztalatokat..
vacilálok egy ideje hogy csináltassake..
2010. júl. 21. 21:23
1/3 anonim válasza:
Szia. Nekem volt Tragusom. Körülbelül másfél hónap után annyira előre csúszott, hogy szó szerint kiesett. Azóta pillangó szárny alakú a fülemnek az a része. Egyébként tapasztalatom szerint könnyen gyógyul, körülbelül mint a Helix, de én inkább csináltatnék Helixet miután több ismerősömnek és nekem is kipottyant.
2/3 anonim válasza:
én nem értem.. hogy esett ki?? :O
egyébként nekem van egy helixem, az nem fájt, egy hét alatt begyógyult és én is nagyon szeretnék most egy tragust. :)))
3/3 anonim válasza:
azt mondják a helix gyógyul a legtovább.
a tragus vastagabb porcba megy mint a helix szóval valószínű hogy jobban fog fájni is.
én nem ajánlanám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!