Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon rosszul all a szemuveg....

Nagyon rosszul all a szemuveg. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kontaktlencsest nem enged anyukam, igazából jól látok csak kancsal vagyok
2020. jan. 16. 06:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Keress az arcodhoz illő keretet. Szerintem nincs olyan ember aki ne találna magára való szemüveget, max kicsit többet kell keresnie
2020. jan. 16. 07:27
 2/7 anonim ***** válasza:
22%
Na jó, ezt nem vágom. Minek a szemüveg ha jól látsz?
2020. jan. 16. 09:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
mert kancsal... nem tudsz olvasni?
2020. jan. 16. 12:52
 4/7 anonim ***** válasza:

amúgy ja, keresgélj tovább a keretek között, esetleg menj el más szemüvegboltba (elfelejtettem hogy hívják, bocsi), és nézz szét az ottani keretek között is.

vigyél magaddal egy barátot, akinek adsz a véleményére, te lehet azt is utálnád elsőre, ami amúgy rohadt jól néz ki rajtad, ha nagyon nem szereted a szemüvegedet.

2020. jan. 16. 12:54
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
#3: A kancsalságon nem segít a szemüveg, jóember/jóasszony. Egy szemtengelyferdüléses, egész életében szemüveges. Csak gyerekkorban, de a kérdező szerintem már azon túl van.
2020. jan. 16. 13:48
 6/7 anonim ***** válasza:
91%

wow, ötös, tényleg, de jól tudod, a nagyim (már rég nem gyerek) elúszó szemét sem hozza vissza a helyére, csak divatból költünk rá jó sokat, ugye?

amúgy messze kölyök még a kiíró szerintem.

2020. jan. 16. 19:02
 7/7 anonim ***** válasza:

A szemüveg valamelyest visszahúzza a kancsal szemet, a kontaktlencsenem, szóval esztétikailag jobban jársz a szemcsivel.

A kancsalságra meg többnyire cilinderes lencse kell, ami nem ugyanaz mint a dioptria, úgyhogy kellhet csak arra is szemüveg.

2020. jan. 16. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!